Eetdagboek #24

Ik vind het altijd interessant om te zien wat mensen eten. Eetdagboeken op blogs zijn dan ook een favoriet item! Op Wat eet je dan wel laat ik dan ook regelmatig zien wat ik zoal eet. Hierbij een greep uit mijn maaltijden en tussendoortjes van de afgelopen weken!

Dinsdag 7 mei 2019

Vandaag probeerde ik een nieuwe vegan diepvriesmaaltijd van het huismerk van Jumbo: tagliatelle. Ik at er een gebakken vegan zalmmoot van So Fine bij. Erg lekker!

Zondag 12 mei 2019

Bij Ekoplaza kocht ik een heel lekkere vegan dadel abrikozen koek.

Maandag 13 mei 2019

’s Middags aten Fabien en ik ontzettend pittige noodles.

We gingen de Spicy Noodles Challenge aan, bekijk in de video hoe dat er aan toe ging. Ik zal ze in elk geval niet snel meer kopen! De noodles zijn vegan, al zou je dat vanwege de kip smaak die op de verpakking wordt vermeld niet denken. De kip smaak is kunstmatig en helemaal plantaardig!

Dinsdag 14 mei 2019

Dit ziet er misschien niet zo smakelijk uit, maar dat was het gelukkig wel! Ik probeerde de nieuwe vegan bacon van Wheaty die je onder andere bij Ekoplaza kunt kopen. Ik bakte het kort in wat olie en at het op een bagel met scrambled tofu.

’s Avonds at ik een gepofte zoete aardappel met deze heerlijke vegan Caesar salad.

Donderdag 16 mei 2019

Een dagje Eindhoven vandaag! Bij The Happiness Café at ik deze lekkere lunch die bestond uit hummus toast. Een aanrader!

’s Avonds at ik deze diepvriespizza die ik onlangs bij PLUS Verhoeven in Rotterdam Ommoord kocht. Niet alle PLUS filialen verkopen deze. Ik vond de pizza verrassend lekker.

Zaterdag 18 mei 2019

’s Ochtends at ik deze pindakaas overnight oats met bosbessen waarvan je het recept op de website van Albert Heijn kunt vinden. Lekker en makkelijk!

Tussen de middag at ik een sandwich met pindakaas, sambal en komkommer.

’s Avonds at ik een gepofte zoete aardappel met zwarte bonen, knoflook, tomaat en edelgistvlokken.

Zondag 19 mei 2019

’s Avonds aten we deze taco’s, geïnspireerd op de taco’s die Fabien eerder die dag bij KFC at. Deze harde tacoschelpen zijn omhuld door een zachte tortilla wrap en gevuld met sriracha mayonaise, ijsbergsla, tomaat, rode ui en gebakken vegan krokante kipschnitzel.

Later op de avond at ik zelfgemaakte vegan cookiedough, kijk hier voor het recept.

Maandag 20 mei 2019

’s Avonds at ik een pitabroodje gevuld met plantaardige shoarma van Vivera en gebakken barbecue krieltjes met vegan mayonaise.

Dinsdag 21 mei 2019

’s Middags probeerde ik het glutenvrije pannenkoekenmeel dat ik opgestuurd kreeg van Holland & Barrett.

De pannenkoeken smaakte erg lekker. Ik probeerde er ook wafels mee te maken en dat is heel goed gelukt!

Bekijk hier het recept.

’s Avonds haalde ik twee Magic Boxen bij Ekoplaza en Marqt via de app Too Good To Go, lees daar hier meer over of kijk hieronder de video.

In de box van Ekoplaza zat sla en een vegan salade die ik samen met crackers als avondmaaltijd at.

Woensdag 22 mei 2019

’s Avonds at ik als toetje bij IKEA het nieuwe vegan softijsje! Ik vond het een lekker ijsje, maar het niet op softijs lijken. Het lijkt meer op sorbet ijs.

Donderdag 23 mei 2019

’s Avonds maakte ik gnocchi met vegan spekreepjes van het huismerk van AH, aubergine, cherrytomaatjes, vegan pesto, tomatensaus en vegan Parmezaanse kaas.

Vrijdag 24 mei 2019

Tussen de middag maakte ik tonijnsalade van kikkererwten en at deze met ijsbergsla en tomaat op een pistolet. Erg lekker!

’s Middags maakte ik vegan bacon als snack. Zo lekker!

Zaterdag 25 mei 2019

Tussen de middag at ik dit heerlijke Vietnamese broodje met gemarineerde tofu, wortel, komkommer, sla koriander en saus bij Pho Ha Noi aan de Botersloot in Rotterdam.

’s Avonds maakte ik deze snelle courgette soep met daarbij brood.

Zondag 26 mei 2019

’s Middags maakte ik vegan chili sin carne en at deze met vegan worstjes en vegan geraspte kaas op een broodje als chili dog. Het recept kun je hier vinden.

Eerdere eetdagboeken bekijken? Kijk hieronder!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer