Too Good To Go

Heb je wel eens gehoord van de app Too Good To Go? Daarmee help je mee voedselverspilling tegen te verminderen en je profiteert zelf van voordelig eten en drinken!

Too Good To Go

Het van oorsprong Deense Too Good To Go is sinds een poos ook in Nederland actief en wordt steeds populairder. Via een app op je telefoon kun je na je je te registreren zien bij welke locaties er een Magic Box beschikbaar is: daarin wordt eten en drinken gedaan dat aan het eind van de dag over is bij restaurants en winkels. De prijs die je betaalt is altijd één derde van de daadwerkelijke waarde. Een box met producten die normaal bij elkaar € 15 kosten kun je dan meenemen voor € 5,00.

Verrassing

Je weet van te voren niet wat je meekrijgt, dat hangt af van wat er aan het einde van de dag over is. Tenzij je een 100% vegan restaurant of winkel treft kun je er dus ook niet van op aan dat je vegan eten en drinken mee krijgt. Zelf neem ik de gok, omdat mijn vriend Fabien niet vegan is en alles dus sowieso wel op komt.

Twee Magic Boxen

Ik bestelde laatst 2 Magic Boxen in mijn regio: een bij Ekoplaza en later op de avond haalde ik er een op bij Marqt.

Wat er precies in de boxen zat kun je zien in onderstaande video:

Heb jij wel eens iets gekocht via Too Good To Go?

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

5 reacties

 • Reply Voedingsblog

  Bedankt voor de handige tip, je leuke video en je fijne artikel!

  27 mei 2019 at 16:03
 • Reply Jenn

  Ik koop af en toe iets, fijne app!

  28 mei 2019 at 09:00
 • Reply Lindsey

  Wat grappig, bij mij in de buurt zitten ook een Marqt en een Ekoplaza en is het precies andersom. Ekoplaza is heel karig, en de groenten die je er krijgt zijn ook échte oud, bij Marqt krijg ik meestal veel en veel meer. Gisteren nog vijf kleine salades en een maaltijdsalade (en een pond worst, tja). Het zal wel aan de vestiging liggen.
  Trouwens: zuivel blijft zolang die nog niet open is geweest meestal veel langer goed dan die datum die erop staat hoor, die hoef je echt niet binnen een dag op te maken.

  1 juni 2019 at 11:56
 • Reply Annemarie

  Inmiddels is er ook een vegan filter!

  2 maart 2020 at 21:50
 • reageer