Wat eet je dan wel #55

In deze serie laat ik je zien wat ik zoal eet aan tussendoortjes, dranken en maaltijden. Om je te inspireren en om te laten zien dat veganistisch eten echt uit zoveel meer bestaat dan alleen sla: hierbij een aantal maaltijden en snacks die ik de afgelopen tijd at!

Snelle vegan mac and cheese

Deze maak ik regelmatig en is zo lekker. Deze versie bevat onder andere miso en hier kun je het recept vinden! Ik at er deze keer groene asperges bij.

Kaneel-rozijnen bagel met kersen

Een kaneel-rozijnen bagel die ik kocht bij Kelly’s Expat Shopping met plantaardige boter en kersen.

Granenontijt

Volkoren granen ontbijt met amandelmelk, gebakken appeltjes, kaneel en maple syrup.

Watermeloen frietjes met aardbeien dip

Kijk hier om te zien hoe ik deze populaire snack heb gemaakt!

Pita falafel

Pita falafel met salade en veggies en tahin (sesam) en amba (mango) van Maoz.

Vlaatjes

Heerlijke taartjes met verse aardbeien die ik heb gemaakt en zo goed zijn gelukt. Het recept deel ik snel! Ik heb ze vlaatjes genoemd, met een knipoog naar het woord vlaai.

Gevuld stokbrood

Gevuld stokbrood cheeseburger style uiteraard vegan. Het recept kun je hier vinden!

Gebakken spitskool met couscous

Gebakken spitskool met knoflook, witte kool, wortel, gerookte tofu, couscous, pindasaus en gebakken uitjes.

Broodjes hummus, avocado en vegan feta

Volkoren bakkersbollen van Albert Heijn met hummus, avocado en vegan feta.

Çigköfte

Çigköfte van Çigköftem op Zuidplein in Rotterdam.

Eerdere delen van deze serie bekijken? Kijk hieronder!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer