In deze serie laat ik je zien wat ik zoal eet aan tussendoortjes, dranken en maaltijden. Om je te inspireren en om te laten zien dat veganistisch eten echt uit zoveel meer bestaat dan alleen sla: hierbij een aantal maaltijden en snacks die ik de afgelopen tijd at!
Snelle vegan mac and cheese
Deze maak ik regelmatig en is zo lekker. Deze versie bevat onder andere miso en hier kun je het recept vinden! Ik at er deze keer groene asperges bij.
Kaneel-rozijnen bagel met kersen
Een kaneel-rozijnen bagel die ik kocht bij Kelly’s Expat Shopping met plantaardige boter en kersen.
Granenontijt
Volkoren granen ontbijt met amandelmelk, gebakken appeltjes, kaneel en maple syrup.
Watermeloen frietjes met aardbeien dip
Kijk hier om te zien hoe ik deze populaire snack heb gemaakt!
Pita falafel
Pita falafel met salade en veggies en tahin (sesam) en amba (mango) van Maoz.
Vlaatjes
Heerlijke taartjes met verse aardbeien die ik heb gemaakt en zo goed zijn gelukt. Het recept deel ik snel! Ik heb ze vlaatjes genoemd, met een knipoog naar het woord vlaai.
Gevuld stokbrood
Gevuld stokbrood cheeseburger style uiteraard vegan. Het recept kun je hier vinden!
Gebakken spitskool met couscous
Gebakken spitskool met knoflook, witte kool, wortel, gerookte tofu, couscous, pindasaus en gebakken uitjes.
Broodjes hummus, avocado en vegan feta
Volkoren bakkersbollen van Albert Heijn met hummus, avocado en vegan feta.
Çigköfte
Çigköfte van Çigköftem op Zuidplein in Rotterdam.
Eerdere delen van deze serie bekijken? Kijk hieronder!
geen reacties