Eetdagboek #10

Ik vind het altijd interessant om te zien wat mensen eten. Eetdagboeken op blogs zijn dan ook een favoriet item. In deze rubriek laat ik je een greep uit de maaltijden en tussendoortjes zien die ik de afgelopen weken heb gegeten.

Woensdag 19 juli 2017
’s Middags maak ik een hotdog met een biologisch meergranenpuntje van Albert Heijn en een Tofurky worstje getopt met augurk, mosterd, vegan mayonaise, ketchup en gebakken uitjes. Superlekker!

’s Avonds eet ik een Griekse salade met brood. De feta in de salade heb ik vervangen door tofu feta.

Als toetje eet ik een zelfgemaakt mango ijsje met daarop appel discodip, heerlijk!

Donderdag 20 juli 2017
Vandaag eten we een favoriet: sabih. Normaal wordt dit met gekookt ei gemaakt, maar ik verving dit door gebakken blokjes tofu. Hartstikke lekker!

Vrijdag 21 juli 2017
Vanavond eet ik wokgroenten met een Tofurky worstjes en bloemkoolrijst.

Zondag 23 juli 2017
Zo lekker: falafel bowl met gebakken aardappeltjes uit de oven!

Dat was het voor dit eetdagboek! Enne, heb je trouwens al gezien dat je je in kunt schrijven voor de Wat eet je dan wel nieuwsbrief? Nee? Gelijk even doen dan: kijk in de rechterbalk hiernaast! Je ontvangt dan maximaal 1 keer per week een nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste artikelen, handige tips en nieuwtjes op het gebied van winacties en ander leuks.

Kijk ook eens naar

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

3 reacties

  • Reply Irma Boerlage

    Geen idee hoe ik de nieuwsbrief moet aanvragen!
    Is dit voldoende Suzanne?

    Dank je!!

    23 juli 2017 at 20:32
  • Reply Jony D

    Ziet er allemaal heerlijk uit!

    29 juli 2017 at 18:20
  • reageer