
Mijn 4 favoriete hartige soorten broodbeleg
Maar wat eet je dan op brood? Oh, er is zoveel lekkers! Ik laat je in dit artikel 4 van mijn huidige hartige favoriete soorten beleg zien ...
Lees verder
Lees verder

Zoete aardappel naan met curry scramble
Met currypasta kun je natuurlijk een lekkere curry maken, maar wist je dat je er nog veel meer mee kunt? Zo maakte ik deze heerlijke curried scrambled tofu. Het geeft gewone vegan scrambled eggs zoveel meer smaak, absoluut aan te raden en voor herhaling vatbaar! ...
Lees verder
Lees verder

Avocado toast met scrambled tofu
Al vaker maakte ik geroosterd brood met fijn geprakte avocado. Nu topte ik het met scrambled tofu en Everything but the bagel seasoning. Eenvoudig, maar zoveel smaak: een absolute aanrader! Heerlijk als ontbijt of lunch! ...
Lees verder
Lees verder

Vegan Fast Food Friday #20: goulash kroketten
Deze keer maakte ik voor deze serie vegan fast food Friday plantaardige goulash kroketten! Het is even wat werk en je maakt ze het beste de dag voor je ze wil eten, want de vulling heeft de tijd nodig om op te stijven in de koelkast. Maar zal het waard ...
Lees verder
Lees verder

Maar wat eet je dan op brood?
Regelmatig krijg ik de vraag wat je als veganist op je brood kunt doen behalve pindakaas en hummus. Nou, ontzettend veel! In dit artikel laat ik je een paar lekkere beleg ideetjes zien en wat er zoal aan plantaardig beleg verkrijgbaar is in de supermarkt ...
Lees verder
Lees verder

Broodje avocado met tofu scramble
Een heerlijk broodje dat lekker is als ontbijt, lunch of met een kop soep als avondmaaltijd. ...
Lees verder
Lees verder

Nieuw: Quorn vegan deli broodbeleg + recepten
Goed nieuws! Vanaf vandaag is het vegan broodbeleg schap bij Albert Heijn uitgebreid met 2 soorten: Vegan Smokey Ham Free Slices en Vegan Chicken Free Slices. Ik probeerde ze alvast uit en maakte er 2 recepten mee! ...
Lees verder
Lees verder

Broodje vegan SoChicken sticks met pepermayonaise
Met de crispy SoChicken sticks van SoFine maakte ik dit heerlijke broodje. Lekker met de frisse ijsbergsla en pepermayonaise. Om je vingers bij op te eten! ...
Lees verder
Lees verder

Tofu saté met cashewsaus
Tofu leent zich heel goed om te bereiden als saté in de grillpan. Ik maakte daarbij een pittige saus met cashewnoten. Zo lekker! ...
Lees verder
Lees verder

Vegan jackfruit tonijnsalade
Als ik één ding heb geleerd in het jaar dat ik nu veganistisch leef, is het wel dat voor zo'n beetje ieder gerecht wel een vegan versie te maken is. Tonijn is er zo één. Al eerder maakte ik versies met kikkererwten en watermeloen, nu een variant op basis van ...
Lees verder
Lees verder