DIY en creatief

Worteltjes van marsepein

Worteltjes van marsepein

Hoe cute zijn deze worteltjes van marsepein? Leuk om lekkernijen mee te decoreren voor Pasen zoals carrot cake!  ...
Opbergdoosjes

Opbergdoosjes

Hoe cute is dit? Kattenpersoneel zal deze doosjes direct herkennen: hier zaten Whiskas Tempations brokjes in. De lege doosjes heb ik goed afgewassen en voorzien van een mooi laagje spuitverf. Even laten drogen en klaar. Handig om kleine spulletjes zoals paperclips in op te bergen of als cadeautje aan (ander) kattenpersoneel ...
Himalaya zout scrub

Himalaya zout scrub

Deze scrub is een weldaad voor je huid en is zo gemaakt! Het himalaya zout exfolieert en dode huidcellen worden erdoor verwijderd. De kokosolie werkt voedend en je kunt er een olie aan toe voegen met geur naar keuze, lavendel of rozen bijvoorbeeld. Ik koos voor deze scrub voor verkwikkend ...
Ontspannend lavendelbad

Ontspannend lavendelbad

Na een lange dag is er weinig zo lekker als een ontspannend bad. Zelf heb ik het geluk een badkamer te hebben die uitgerust is met een badkuip. Heb je die niet, dan kun je deze bath soak in een lekker voetenbadje gebruiken ...
Je eigen schilderij maken bij Paintbar

Je eigen schilderij maken bij Paintbar

Schilderen: ik kon me niet herinneren dat ik dat voor het laatst heb gedaan. Het had een licht intimiderend hoge drempel voor me: schilderen, daar moet je toch waanzinnig creatief voor zijn aangelegd? En al dat materiaal, daar heb je onwijs veel voor nodig, kost hartstikke veel geld. Toch? Dat beeld ...
Plantenpotje met gezichtje

Plantenpotje met gezichtje

Een tijdje geleden zag ik tijdens een dagje winkelen in Antwerpen een donker turquoise plantenpotje met een gezichtje er op getekend. Heel minimalistisch: alleen wimpers en een mondje maar zo ontzettend cute! Ik twijfelde maar liet het potje toch staan: dit kon ik toch ook wel makkelijk zelf voor veel ...
12 easy IKEA hacks gespot bij IKEA

12 easy IKEA hacks gespot bij IKEA

Ik weet niet precies wat het is, maar ik word altijd zo blij van IKEA. Het is een winkel waar ik graag kom en zelden wegga zonder iets te kopen. En ik krijg er altijd zo'n alles-moet-anders-gevoel van en zin in een opgeruimd huis! In IKEA staat alles altijd zo ...
Anti-roos haarmasker

Anti-roos haarmasker

Heb je wel eens last van roos? Dit is niets om je voor te schamen, maar vervelend is het wel en natuurlijk wil je er zo snel mogelijk vanaf. Er zijn vele producten in de handel die je kunt kopen, maar je kunt ook zelf aan de slag met dit ...
DIY: voorraadpotten

DIY: voorraadpotten

Hoe leuk zijn deze glazen voorraadpotten? Handig om kleine kantoorspulletjes zoals paperclips in te bewaren of in de keuken als snoep- of koekjespot. Je maakt ze heel eenvoudig zelf met lege conservenpotten. Ik laat je zien hoe! ...
Zelf badbruisballen maken

Zelf badbruisballen maken

Heerlijk om na een lange dag te ontspannen: laat het bad vollopen met warm water en laat er een lekker geurende badbruisbal in bruisen. Deze ballen worden ook wel bath bombs genoemd. Ik was benieuwd of je deze ook zelf kunt maken en hoe dat gaat. Ik dook er in (nudge ...
Print Friendly, PDF & Email
Share: