Disclaimer

Auteursrechten

Alle teksten, recepten, foto’s, illustraties en andere afbeeldingen zijn eigendom van wateetjedanwel.nl tenzij anders vermeld. Wil je een afbeelding en/of artikel overnemen op je eigen blog of website? Zonder mijn toestemming is het niet toegestaan deze over te nemen op websites en social media en dergelijke.

Reacties

In principe laat ik alle reacties toe: ook als ze minder lovend en leuk zijn. Is een reactie echter beledigend of discriminerend van aard, dan wordt deze verwijderd. Ook spam reacties worden niet toegelaten.

Gratis producten

Soms krijg ik van bedrijven of pr bureaus producten toegestuurd of mag ik een dienst uitproberen. De ervaringen die ik daarover schrijf zijn altijd eerlijk, of ik er nu wel of niet zelf voor heb betaald. Het opsturen van producten wordt erg gewaardeerd, maar geeft geen garantie dat het wordt behandeld op wateetjedanwel.nl en/of de bijbehorende social media kanalen. Wil je dat als bedrijf wel, neem dan contact via email.

Advertorials en affiliate links

Wateetjedanwel.nl is aangesloten bij diverse affiliate programma’s. Dat houdt in dat wanneer je via deze website via een bepaalde link op een webshop komt en daar iets koopt, ik daar een klein percentage over krijg. Dit wordt weer gebruikt voor het onderhoud van wateetjedanwel.nl en alle kosten die het met zich mee brengt om de website draaiende te houden en te voorzien van interessante inhoud. Daarnaast staan er op de website diverse banners met reclame en gesponsorde artikelen, waar een opbrengst uit voort komt.

Print Friendly, PDF & Email
Share: