Diner

Vegan gevulde ravioli met champignon roomsaus

Vegan gevulde ravioli met champignon roomsaus

Dit gerecht staat binnen een half uur op tafel en zal bij jong en oud in de smaak vallen. Een heerlijke combinatie van pasta, spinazie, kastanjechampignons en een romige saus met paprika. Lekker met wat stokbrood erbij! ...
Lees verder
Ovenschotel met aardappel, linzen en tomaat

Ovenschotel met aardappel, linzen en tomaat

Oh, ik heb toch zoiets heerlijks gemaakt: wat pakte dit goed uit! Een zalige ovenschotel met onder andere aardappel, linzen en tomaat. Supermakkelijk om te maken en de oven doet het meeste werk. Een lekkere salade erbij eventueel en je hebt een stevige maaltijd die perfect past bij deze tijd ...
Lees verder
Watson plantaardige plant-based veganistische lactosevrije kaas

Flatbread pizza’s met pompoen en plantaardige camembert

Heerlijk: september is aangebroken! De herfst komt nu steeds meer in zicht. Om in de stemming te komen maakte ik deze heerlijke flatbread pizza's met geroosterde pompoen, plantaardige camembert, gekarameliseerde uien en aubergine chutney. Een heel lekkere smaakexplosie en eenvoudig om te maken! ...
Lees verder
Taco bowl met walnoten-zwarte bonen gehakt

Taco bowl met walnoten-zwarte bonen gehakt

Deze bowl heb ik een poosje geleden gemaakt en sindsdien al meerdere keren: het is is zo ontzettend lekker! Alle smaken passen perfect bij elkaar. Het plantaardige gehakt is gemaakt van walnoten en zwarte bonen ...
Lees verder
Linzenstoofpot met aardappel en aubergine

Linzenstoofpot met aardappel en aubergine

Deze stoofpot met rode linzen en aardappel is goedgevuld met groenten en vol smaak. Lekker op zichzelf als maaltijd of met vers stokbrood erbij! ...
Lees verder
De 10 lekkerste vegan recepten met hummus

De 10 lekkerste vegan recepten met hummus

Vandaag is het International Hummus Day! Een mooie aanleiding om de lekkerste vegan recepten met deze heerlijke kikkererwtenpuree op een rij te zetten. Wat is jouw favoriet? ...
Lees verder
Vegan Yakisoba

Vegan Yakisoba

Heb je wel eens gehoord van Yakisoba? Dat is een Japans roerbakgerecht en het betekent letterlijk gebakken noedels. Ik heb het onlangs voor het eerst gemaakt en vind het zo heerlijk! Uiteraard is deze versie helemaal vegan! ...
Lees verder
Vegan Hollandse pot #2: groentesoep met ballen

Vegan Hollandse pot #2: groentesoep met ballen

Net als vroeger maar dan helemaal plantaardig: groentesoep met ballen! Deze soep is ideaal om restjes groenten mee op te maken, probeer bijvoorbeeld ook eens courgette en broccoli ...
Lees verder
Witte asperges met alles er op en eraan, the vegan way!

Witte asperges met alles er op en eraan, the vegan way!

Witte asperges met botersaus en peterselie, krieltjes, ham en gekookte eieren. Kan dat vegan? Jazeker! Van dit echt Hollandse voorjaarsgerecht maakte ik een heerlijke plantaardige versie. Het is even wat werk, maar dat is het zeker waard! ...
Lees verder
veganistische ragout met plantaardige kipstukjes en champignons in pasteibakjes geserveerd voor de paasdagen

Paasteitjes met vegan kip-champignon ragout

Zoek je een feestelijk gerechtje voor tijdens de paasdagen? Dan heb ik een heerlijk idee voor je: deze pa(a)steitjes gevuld met vegan kip-champignon ragout. Ontzettend makkelijk te maken en zo lekker! ...
Lees verder
Print Friendly, PDF & Email
Share: