Diner

Vegan flammkuchen

Vegan flammkuchen

Wat was dit smullen: vegan flammkuchen! Een soort dunne pizza van brooddeeg getopt met romige vegan crème fraîche, pittige zwarte peper en rode ui en hartige plantaardige spekjes. Makkelijk om te maken en het is zo smaakvol! ...
Romige spaghetti met erwten en spinazie

Romige spaghetti met erwten en spinazie

Dit is echt zo'n recept voor wanneer je weinig tijd of zin hebt om te koken maar wel wat gezonds en lekkers op tafel wil zetten. De basis van de saus is een verrassend ingrediënt, deze supersnelle pasta is echt een aanrader! ...
Geroosterde aardappel-bloemkool-linzen bowl met tahin-knoflooksaus

Geroosterde aardappel-bloemkool-linzen bowl met tahin-knoflooksaus

Deze goedgevulde bowl met geroosterde aardappeltjes, bloemkool, linzen en tahin-knoflooksaus heb ik de afgelopen tijd al meerdere keren gemaakt. Het is zó ontzettend lekker. En de oven doet het meeste werk! ...
Rijstvel loempia's

Rijstvel loempia’s

Wist je dat je met rijstvellen heel makkelijk loempia's kunt maken? Ik maakte een heerlijke versie met onder andere vegan gehakt, spitskool en kastanjechampignons ...
Gevuld stokbrood vegan cheeseburger style

Gevuld stokbrood vegan cheeseburger style

Ik heb toch zoiets lekkers gemaakt: gevuld stokbrood met vegan gehakt met een cheeseburger twist! Heel makkelijk om te maken en zo heerlijk. Lekker als lunch, met een kop soep als avondmaaltijd of in stukken gesneden als borrelhap! ...
Witte kool pizza's

Witte kool pizza’s

Je hebt vast wel eens van steaks van witte kool gehoord. Hartstikke lekker en gezond en heel makkelijk om te maken zoals je hier al kon zien! Dit keer maakte ik er pizza's van door ze te beleggen met onder andere plantaardige kaas en vegan chorizo ...
Spring rolls met spicy pinda dip

Spring rolls met spicy pinda dip

Spring rolls zijn loempia's, maar dan gemaakt met rijstvellen in plaats van deeg. Je kunt eindeloos combineren met verschillende soorten groenten! ...
Polenta frietjes met sriracha mayonaise

Polenta frietjes met sriracha mayonaise

Polenta frietjes at ik voor het eerst in het restaurant van Jamie Oliver, dat in Nederland inmiddels helaas niet meer bestaat. Wat was dat zalig! Het stond al lang op mijn lijstje om zelf te maken en dat is er nu eindelijk van gekomen. En zo lekker: je kunt ze ...
Het Turkse gerecht Pide maar dan helemaal veganistisch gemaakt met plantaardige tonijn

Pide met plantaardige tonijn

Het Turkse gerecht pide bestaat uit gevuld  platbrood en wordt traditioneel gemaakt met gehakt. Ik maakte twee heerlijke vegan versies met plantaardige tonijn, eenvoudig om te maken en hartstikke lekker. Zowel als maaltijd met eventueel een kop soep erbij of in stukken gesneden als borrelhap! ...
De lekkerste vegan recepten voor Pasen

De lekkerste vegan recepten voor Pasen

Nog even en het is weer Pasen! In dit artikel zet ik de lekkerste vegan recepten voor je op een rij ...
Print Friendly, PDF & Email
Share: