Toast met romige gebakken kastanjechampignons met knoflook en tijm
Deze combinatie pakte zo goed uit, zo eenvoudig maar wat een smaakexplosie! Toast met een laagje hummus, rucola en romige gebakken kastanjechampignons met knoflook en tijm. Binnen 15 minuten op tafel en lekker als lunch of met een kop soep erbij als avondmaaltijd. Eet smakelijk! ...
Vegan gourmetten
Ook wanneer je veganistisch eet kun je genieten van heerlijk eten met de feestdagen. Of misschien krijg je een vegan gast waar je wat lekkers voor op tafel wil zetten. In dit deel van de serie vegan feestdagen laat ik je lekkere gerechtjes zien om te gourmetten! Dat is echt ...
Spaghetti met crispy chili olie en knoflook saus
Deze spaghetti met pittige crispy chili olie en knoflook, zoete cherrytomaatjes en plantaardige botersaus staat binnen een kwartier op tafel. Makkelijk om te maken en heel lekker! ...
Noodlesoep-de-luxe met vegan gehakt en crispy chili oil
Zo noem ik 'm: noodlesoep-de-luxe. En als je me volgt op Instagram en mijn stories bekijkt zag je deze al vaker voorbij komen. Ik kreeg er veel vragen over: hoe maak je dat? Wat is crispy chili oil? Waar koop je dat? Welke noodles gebruik je? Dus de hoogste tijd ...
Bonenschotel met groenten en Mexicaanse rijst
Deze heerlijke bonenschotel met Mexicaanse rijst en bonen staat in een half uurtje op tafel. En maak vooral veel van de rijst, want die is nog dagen houdbaar in de koelkast! ...
Orzo met broccoli en kastanjechampignons
Heb je wel eens orzo gegeten? Dat is pasta in de vorm van rijst. Weer eens wat anders dan penne of strikjespasta! Ik maakte er een heerlijke schotel mee met onder andere broccoli, kastanjechampignons en vegan kipstukjes ...
Vegan boeuf bourguignon
Van het Franse gerecht boeuf bourguignon heb ik een heerlijke vegan versie gemaakt. Ik laat je in dit artikel zien hoe met een aantal alternatieven om het rundvlees te vervangen ...
Lasagnesoep – TikTok ontdekkingen #38
In deze serie deel ik TikTok hacks en ontdekkingen die ik heb uitgeprobeerd. Deze keer de overheerlijke lasagnesoep. Supermakkelijk om te maken en zo ontzettend smaakvol! ...
Boerenkoolsalade met spruitjes en amandel
Boerenkool ken je natuurlijk van de winterse stamppot, maar wist je dat je het ook prima rauw kunt eten? Deze vezelrijke groente bevat veel goede voedingsstoffen en heeft een hoog gehalte aan ijzer en calcium ...
Vegan speklapjes
"Waarom moet het er zo uit zien als vlees?" Het is naast "wat eet je dan wel?" één van de meest gestelde vragen die ik krijg over mijn vegan lifestyle. Het antwoord lees je in dit artikel én mijn recept voor heerlijke vegan speklapjes. Superlekker voor bij een stamppot! ...