Samenwerken

Hi, ik ben Suzanne! Al bijna 10 jaar geef ik dagelijks antwoord op de meest gestelde vraag aan vegans en vegetariërs: Wat eet je dan wel? Op mijn website en social media kanalen, laat ik zien dat leven zonder dierlijke ingrediënten makkelijk, betaalbaar, smaakvol en kleurrijk kan zijn. Als vegan lifestyle expert, trendwatcher en thuiskok, inspireer en informeer ik graag over een vegan levensstijl waarbij koken, drinken, uit eten gaan en jezelf verzorgen prima vegan kan!

Doelgroep

Wateetjedanwel.nl krijgt maandelijks 150K+ pageviews en 80K+ unieke bezoekers. Het grootste deel daarvan bestaat uit vrouwen uit Nederland en België van wie de gemiddelde leeftijd ligt tussen 25 en 34 jaar.

Social media bereik

Winnaar Food Blog Award 2019 beste special interest food blog

Winnaar beste vegan blog 2018

In 2018 won Wat eet je dan wel met 45,27 % van de stemmen de Vegan Award in de categorie beste vlog of blog.

Samenwerken

Samenwerken kan op verschillende manieren! Denk aan adverteren op mijn website of social media kanalen. Van Instagram en YouTube video, tot aan winactie of bannering. Onder een van mijn vaste rubrieken of als een nieuw creatief idee. De mogelijkheden zijn divers en ik denk graag met je mee zodat we een leuke, passende  samenwerking met het beste resultaat tot stand kunnen brengen! Voor meer informatie over samenwerken of het toesturen van producten, kun je contact opnemen via een email.

Enkele eerdere samenwerkingen op Instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wateetjedanwel.nl | Vegan 🍒 (@wateetjedanwel) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wateetjedanwel.nl | Vegan 🍒 (@wateetjedanwel) op

In 2019 was ik Alpro Ambassador

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wateetjedanwel.nl | Vegan🍒 (@wateetjedanwel) op

Enkele eerdere samenwerkingen op wateetjedanwel.nl

Perspakketten en product samples

Producten kunnen altijd opgestuurd worden naar het onderstaande postbusadres. Ik probeer graag nieuwe producten uit! Het opsturen van producten geeft echter geen garantie dat het op wateetjedanwel.nl of de social media kanalen wordt behandeld. Wil je die zekerheid wel, neem dan contact op met info@wateetjedanwel.nl.

Postadres

Wat eet je dan wel
Postbus 4402
3006 AK Rotterdam

Contact

Neem contact op via info@wateetjedanwel.nl

KvK-nummer

24455330 te Rotterdam

Btw-nummer

NL001637847B55

Print Friendly, PDF & Email
Share: