Samenwerken

Hi, ik ben Suzanne! Al 11 jaar geef ik dagelijks antwoord op de meest gestelde vraag aan vegans en vegetariërs: Wat eet je dan wel? Op mijn website en social media kanalen laat ik zien dat leven zonder dierlijke ingrediënten makkelijk, betaalbaar, smaakvol en kleurrijk kan zijn. Als vegan lifestyle expert, trendwatcher en thuiskok, inspireer en informeer ik graag over een vegan levensstijl waarbij koken, drinken, uit eten gaan en jezelf verzorgen prima vegan kan!

Doelgroep

Wateetjedanwel.nl krijgt maandelijks 71K+ unieke bezoekers. Het grootste deel daarvan bestaat uit vrouwen uit Nederland en België van wie de gemiddelde leeftijd ligt tussen 25 en 34 jaar.

Bereik

71.000+ Unieke bezoekers per maand
89.000+ Instagram volgers
18.000+ Facebook volgers
3.300+ Pinterest volgers
3.200+ YouTube abonnees
1.300+ Nieuwsbrief abonnees

Winnaar Food Blog Award 2019 beste special interest food blog

Winnaar beste vegan blog 2018

In 2018 won Wat eet je dan wel met 45,27 % van de stemmen de Vegan Award in de categorie beste vlog of blog.

Samenwerken

Samenwerken kan op verschillende manieren! Denk aan adverteren op mijn website of social media kanalen. Van Instagram tot aan een winactie of bannering. Onder een van mijn vaste rubrieken of als een nieuw creatief idee. De mogelijkheden zijn divers en ik denk graag met je mee zodat we een leuke, passende  samenwerking met het beste resultaat tot stand kunnen brengen! Voor meer informatie over samenwerken of het toesturen van producten, kun je contact opnemen via een email.

Perspakketten en product samples

Producten kunnen altijd opgestuurd worden. Ik probeer graag nieuwe producten uit! Het opsturen van producten geeft echter geen garantie dat het op wateetjedanwel.nl of de social media kanalen wordt behandeld. Wil je die zekerheid wel, neem dan contact op met [email protected].

Contact

Neem contact op via [email protected]

KvK-nummer

24455330 te Rotterdam

Btw-nummer

NL001637847B55

Print Friendly, PDF & Email
Share: