(H)eerlijke koffie van Wakuli – met 50% korting

Het zwarte goud: ik geef meteen toe, ik kan geen dag zonder. Vooral dat eerste bakkie van de dag vind ik zo heerlijk! Ik drink mijn koffie graag met opgeklopte warme plantaardige melk. En de koffie zelf is die van Wakuli: heerlijke koffie waarvoor de koffieboeren een eerlijke prijs krijgen. Lees verder voor een mooie korting waarmee jij het voordelig zelf kunt proberen!

Gemak

Dat is makkelijk: in 3 stappen via de website krijg je zo vaak als je wil je koffie thuisbezorgd. Wakuli levert de koffie in doosjes die door de meeste brievenbussen passen, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ook zit je nergens aan vast: je kunt opzeggen of pauzeren wanneer jij dat wil.

Eerlijke koffie

Wakuli maakt gebruik van Direct Trade. Dat houdt in, dat in tegenstelling tot bijvoorbeeld koffie uit de supermarkt en niet allerlei schakels tussen jou en de boer zitten. Bij Direct Trade wordt er direct ingekocht bij de koffieboeren en daardoor krijgen zij gemiddeld 2 tot 3 keer meer betaald dan bij supermarktkoffie.

Smaken verschillen

En zo ook de koffie van Wakuli: zo kun je kiezen voor een wat sterkere smaak of juist een smaak met meer fruit of zoetheid. Ook kun je kiezen uit verschillende typen koffie zoals hele of gemalen bonen of cups voor de Nespresso machine.

Korting

Zelf proberen? Gebruik de kortingscode wateetjedanwel50 voor 50% korting op je eerste 3 bestellingen via de website van Wakuli. Ik ontvang voor iedere bestelling een vergoeding, dus daarmee help je mij en Wat eet je dan wel ook meteen: ik steek de vergoedingen vervolgens weer in kosten zoals de hosting en het onderhoud van de website en boodschappen voor receptontwikkeling. Dank voor je steun en geniet van je koffie!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer