Bijgerechten

Vegan gehaktballen uit de airfryer

Vegan gehaktballen uit de airfryer

Ja, je hebt het vast door: ik heb de airfryer helemaal ontdekt! Ik vroeg me af hoe het zou uitpakken wanneer ik er vegan gehaktballen in zou maken. Zonder laag boter in de pan en zonder olie. Okay, alleen een beetje kokosolie aan de buitenkant maar ik denk dat het ...
Lees verder
Vegan kaas-uienbrood

Vegan kaas-uienbrood

Laatst moest ik terugdenken aan iets dat ik vroeger regelmatig at: kaas-uienbrood. Er zijn er daar door je jaren heen heel wat doorheen gegaan! Ik probeerde een vegan versie te maken en die is heel goed gelukt ...
Lees verder
Griekse pastasalade met vegan Griekse kaas

Griekse pastasalade met vegan Griekse kaas

Onlangs is er een nieuwe vegan kaas verschenen in het kaasschap bij Albert Heijn: de Griekse kaas van Violife. Nu ben ik doorgaans niet zo dol op vegan kaas uit de winkel, maar had hier zoveel goeds over gelezen dat ik het wel wilde proberen. Ik vind de kaas echt ...
Lees verder
Hash browns met spinazie

Hash browns met spinazie

Toen ik deze hash browns met spinazie onlangs proefde op vakantie in Amerika nam ik me meteen voor  om het thuis na te maken. Ik was er zelf nooit op gekomen om spinazie door hash browns, of door rösti zoals wij het beter kennen, te doen. Zo lekker!  ...
Lees verder
Vegan Caesar Salad zoals ik 'm in Amerika at

Vegan Caesar Salad zoals ik ‘m in Amerika at

Ik heb tijdens mijn vakantie in Amerika zo lekker gegeten! En ik heb ideetjes opgedaan die ik ook toe wil passen thuis. Deze Caesar Salad bijvoorbeeld. In plaats van croutons zaten er stukjes nacho chips door en het kreeg extra bite door kikkererwten, pompoenpitten en quinoa. Waanzinnig lekker!  ...
Lees verder
Knoflookbrood

Knoflookbrood

Zin in iets lekkers bij de soep of gewoon voor tussendoor? Probeer dan eens dit knoflookbrood. Heel eenvoudig om te maken en hartstikke lekker! ...
Lees verder
Vegan broodje bal

Vegan broodje bal

Wat is dat nieuwe plantaardige gehakt van Naturli toch fantastisch! Je kunt er zoveel kanten mee op. Al eerder maakte ik er balletjes mee voor in de soep en nu had ik zin in een broodje bal. Met een flinke lik mosterd natuurlijk.  ...
Lees verder
Vegan feestdagen #6: vegan champignon ragout

Vegan feestdagen #6: vegan champignon ragout

Pure nostalgie en nog altijd zo lekker: een pasteibakje gevuld met champignonragout. Beiden verrassend eenvoudig om zelf te maken! ...
Lees verder
Vegan kip kerrie salade

Vegan kip kerrie salade

Een heel lekkere plantaardige versie van de klassieke kip kerrie salade. Lekker op brood, een toastje of op stokbrood. Hou je niet van ananas? Laat het simpelweg achterwege! ...
Lees verder
Vegan feestdagen #5: geroosterde spruitjes met vegan Parmezaanse kaas

Vegan feestdagen #5: geroosterde spruitjes met vegan Parmezaanse kaas

Lust je geen spruitjes? Dan bedoel je waarschijnlijk de vaak kapot gekookte versie. In dat geval ben ik het met je eens, daar ben ik zelf ook niet dol op. Maar! Probeer deze geroosterde versie uit de oven met vegan Parmezaanse kaas en de kans is heel groot dat je ...
Lees verder
Aan het laden...
Share: