Bijgerechten

Farinata (kikkererwtenbrood) met 2 dips

Farinata (kikkererwtenbrood) met 2 dips

Toen ik een tijd geleden voor het eerst farinata als aperitief at in een restaurant wist ik meteen dat ik het thuis ook wilde maken. Wat lekker! Ik laat je in dit artikel zien hoe je dit smakelijke kikkererwtenbrood maakt en daarbij ook twee dips die er goed bij smaken ...
Lees verder
Vegan quiche met broccoli

Vegan quiche met broccoli

Deze quiche is heerlijk en eenvoudig om te maken en ideaal om restjes groenten door te verwerken ...
Lees verder
Vegan gehaktballen uit de airfryer

Vegan gehaktballen uit de airfryer

Ja, je hebt het vast door: ik heb de airfryer helemaal ontdekt! Ik vroeg me af hoe het zou uitpakken wanneer ik er vegan gehaktballen in zou maken. Zonder laag boter in de pan en zonder olie. Okay, alleen een beetje kokosolie aan de buitenkant maar ik denk dat het ...
Lees verder
Vegan kaas-uienbrood

Vegan kaas-uienbrood

Laatst moest ik terugdenken aan iets dat ik vroeger regelmatig at: kaas-uienbrood. Er zijn er daar door je jaren heen heel wat doorheen gegaan! Ik probeerde een vegan versie te maken en die is heel goed gelukt ...
Lees verder
Griekse pastasalade met vegan Griekse kaas

Griekse pastasalade met vegan Griekse kaas

Onlangs is er een nieuwe vegan kaas verschenen in het kaasschap bij Albert Heijn: de Griekse kaas van Violife. Nu ben ik doorgaans niet zo dol op vegan kaas uit de winkel, maar had hier zoveel goeds over gelezen dat ik het wel wilde proberen. Ik vind de kaas echt ...
Lees verder
Hash browns met spinazie

Hash browns met spinazie

Toen ik deze hash browns met spinazie onlangs proefde op vakantie in Amerika nam ik me meteen voor  om het thuis na te maken. Ik was er zelf nooit op gekomen om spinazie door hash browns, of door rösti zoals wij het beter kennen, te doen. Zo lekker!  ...
Lees verder
Vegan Caesar Salad zoals ik 'm in Amerika at

Vegan Caesar Salad zoals ik ‘m in Amerika at

Ik heb tijdens mijn vakantie in Amerika zo lekker gegeten! En ik heb ideetjes opgedaan die ik ook toe wil passen thuis. Deze Caesar Salad bijvoorbeeld. In plaats van croutons zaten er stukjes nacho chips door en het kreeg extra bite door kikkererwten, pompoenpitten en quinoa. Waanzinnig lekker!  ...
Lees verder
Knoflookbrood

Knoflookbrood

Zin in iets lekkers bij de soep of gewoon voor tussendoor? Probeer dan eens dit knoflookbrood. Heel eenvoudig om te maken en hartstikke lekker! ...
Lees verder
Vegan broodje bal

Vegan broodje bal

Wat is dat nieuwe plantaardige gehakt van Naturli toch fantastisch! Je kunt er zoveel kanten mee op. Al eerder maakte ik er balletjes mee voor in de soep en nu had ik zin in een broodje bal. Met een flinke lik mosterd natuurlijk.  ...
Lees verder
Vegan feestdagen #6: vegan champignon ragout

Vegan feestdagen #6: vegan champignon ragout

Pure nostalgie en nog altijd zo lekker: een pasteibakje gevuld met champignonragout. Beiden verrassend eenvoudig om zelf te maken! ...
Lees verder
Aan het laden...
Share: