Bijgerechten

Vegan rookkaas crackers

Vegan rookkaas crackers

Oh wow, dit is toch een ontdekking! Voordat ik vegan werd maakte ik graag af en toe rookkaas crackers, ken je die? Vooral heel populair in de wereld van koolhydraatarme diëten, ik at het gewoon omdat ik het zo lekker vond. Even in de magnetron en het plakje kaas werd ...
Lees verder
Salade met boerenkool, spruitjes en hummus dressing

Salade met boerenkool, spruitjes en hummus dressing

Yes, de herfst is aangebroken: mijn favoriete seizoen! Ik heb een heel lekkere goed gevulde salade gemaakt vol ingrediënten die perfect passen bij deze tijd van het jaar zoals boerenkool en spruitjes. Spruitjes, rauw in een salade? Zul je misschien denken. Jazeker wel: snij de spruitjes echter wel zo dun ...
Lees verder
Maïskoekjes

Maïskoekjes

Misschien kwam het onbewust door dit populaire clipje/liedje, maar ik kreeg ineens ontzettend trek in iets met maïs. En toen bakte ik deze 'koekjes' ermee! Superlekker en ontzettend makkelijk. Ik heb ze inmiddels al twee keer gemaakt. En het is ook nog eens een heel budget vriendelijk gerechtje! ...
Lees verder
Watson plantaardige plant-based veganistische lactosevrije kaas

Flatbread pizza’s met pompoen en plantaardige camembert

Heerlijk: september is aangebroken! De herfst komt nu steeds meer in zicht. Om in de stemming te komen maakte ik deze heerlijke flatbread pizza's met geroosterde pompoen, plantaardige camembert, gekarameliseerde uien en aubergine chutney. Een heel lekkere smaakexplosie en eenvoudig om te maken! ...
Lees verder
GREENFORCE groente crumbs: 3 lekkere ideetjes

GREENFORCE groente crumbs: 3 lekkere ideetjes

Misschien ken je GREENFORCE al van onder andere de mixen om je eigen vleesvervangers mee te maken. Zo maakte ik eerder deze zalige cannelloni met de vegan gehaktmix. Onlangs kreeg ik een nieuw product van GREENFORCE opgestuurd, namelijk groente crumbs! Ik probeerde  het uit en laat je in dit artikel ...
Lees verder
Crispy sperziebonen

Crispy sperziebonen

Deze heerlijke en gezonde snack maak je in een handomdraai. En ze zijn verrassend lekker: krokante sperziebonen! De oven doet het meeste werk ...
Lees verder
Pastasalade met geroosterde groenten en plantaardige feta

Pastasalade met geroosterde groenten en plantaardige feta

Een goedgevulde pastasalade met geroosterde groenten zoals bloemkool en courgette, plantaardige feta en een heerlijke dressing op basis van olijfolie en knoflook. Perfect als bijgerecht bij de barbecue of als lunch ...
Lees verder
Pistache pesto

Pistache pesto

Dit is een heerlijk alternatief voor klassieke pesto met pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. In plaats van pijnboompitten gebruik je pistachenoten en de Parmezaanse kaas wordt vervangen door edelgistvlokken. Heel lekker door de pasta! ...
Lees verder
Vegan pastasalade

Vegan pastasalade

Dit is een heerlijke vegan pastasalade die je heel goed een dag of twee van tevoren kunt maken, dan trekken de smaken nog beter in. Ook ideaal om mee te nemen als lunch to go of bij een picknick! ...
Lees verder
veganistische ragout met plantaardige kipstukjes en champignons in pasteibakjes geserveerd voor de paasdagen

Paasteitjes met vegan kip-champignon ragout

Zoek je een feestelijk gerechtje voor tijdens de paasdagen? Dan heb ik een heerlijk idee voor je: deze pa(a)steitjes gevuld met vegan kip-champignon ragout. Ontzettend makkelijk te maken en zo lekker! ...
Lees verder
Print Friendly, PDF & Email
Share: