Bijgerechten

Vegan feestdagen #6: vegan champignon ragout

Vegan feestdagen #6: vegan champignon ragout

Pure nostalgie en nog altijd zo lekker: een pasteibakje gevuld met champignonragout. Beiden verrassend eenvoudig om zelf te maken! ...
Lees verder
Vegan kip kerrie salade

Vegan kip kerrie salade

Een heel lekkere plantaardige versie van de klassieke kip kerrie salade. Lekker op brood, een toastje of op stokbrood. Hou je niet van ananas? Laat het simpelweg achterwege! ...
Lees verder
Vegan feestdagen #5: geroosterde spruitjes met vegan Parmezaanse kaas

Vegan feestdagen #5: geroosterde spruitjes met vegan Parmezaanse kaas

Lust je geen spruitjes? Dan bedoel je waarschijnlijk de vaak kapot gekookte versie. In dat geval ben ik het met je eens, daar ben ik zelf ook niet dol op. Maar! Probeer deze geroosterde versie uit de oven met vegan Parmezaanse kaas en de kans is heel groot dat je ...
Lees verder
Vegan feestdagen #4: avocado met toneinsalade en cheezy tahin dressing

Vegan feestdagen #4: avocado met toneinsalade en cheezy tahin dressing

Dit is een heerlijk gerechtje dat prima past tijdens het kerstdiner als voorgerecht. Eenvoudig om te maken en goed voor te bereiden!  ...
Lees verder
Vegan Quorn fillet parmigiana

Vegan Quorn fillet parmigiana

De nieuwe Breaded Fillets van Quorn kun je natuurlijk prima zo eten, maar ik toverde ze om tot een plantaardige versie van Chicken Parmigiana.  ...
Lees verder
Vegan Feestdagen #3: pommes duchesse

Vegan Feestdagen #3: pommes duchesse

Heerlijk als bijgerecht voor tijdens de feestdagen: pommes duchesse. Deze aardappeltorentjes zijn zelfgemaakt toch het allerlekkerst. En deze variant bak je in de oven, dus geen friteuse voor nodig!  ...
Lees verder
Vegan kruidenboter

Vegan kruidenboter

Zelfgemaakt smaakt het lekkerst, en dat geldt absoluut voor deze kruidenboter. Je kunt 'm helemaal naar jouw smaak maken met verschillende kruiden.  ...
Lees verder
Herfstgroenten uit de oven met paarse gnocchi

Herfstgroenten uit de oven met paarse gnocchi

Met deze geroosterde groenten, paarse gnocchi en zelfgemaakte pesto heb je een heerlijke maaltijd die helemaal past bij deze tijd van het jaar.  ...
Lees verder
Bitterballen met pompoen, zongedroogde tomaat en vegan mozzarella

Bitterballen met pompoen, zongedroogde tomaat en vegan mozzarella

Dit experimentje heeft zo goed uitgepakt! De smaken passen heel goed bij elkaar, de vegan kaas smelt perfect en dat allemaal in een krokant jasje. Superlekker! En gemakkelijk om glutenvrij te maken door het paneermeel te vervangen door een glutenvrije variant.  ...
Lees verder
Vegan pesto

Vegan pesto

Traditionele pesto wordt gemaakt met kaas. Meestal pecorino of Parmezaanse kaas. Dat is natuurlijk niet vegan, dus maakte ik een versie die dat wel is. En die is zo lekker! Edelgistvlokken zorgen voor een kazige smaak.  ...
Lees verder
Aan het laden...
Share: