Bijgerechten

Vegan Fast Food Friday #8: corn dogs

Vegan Fast Food Friday #8: corn dogs

Deel 8 alweer van deze serie Vegan Fast Food Friday! Deze keer heb ik een heerlijke Amerikaanse klassieker gemaakt: de corn dog. Dit is een worstje op een stokje die vervolgens met een laagje beslag gefrituurd wordt. Zalig! ...
Lees verder
Vegan Fast Food Friday #5: vegan fried chicken

Vegan Fast Food Friday #5: vegan fried chicken

Toen ik op Instagram vroeg naar suggesties voor vegan fast food gerechten werd heel vaak de gefrituurde kip van KFC genoemd. Tijd om er een vegan versie van te maken! ...
Lees verder
Vegan bolognese pastaschelpen

Vegan bolognese pastaschelpen

Deze pastaschelpen heten conchiglioni, zijn groot van vorm en geribbeld waardoor ze beter saus 'vasthouden'. Ideaal om te vullen, wat ik heb gedaan met een heerlijke vegan bolognesesaus. Lekker als maaltijd op zichzelf of als bijgerecht met een salade bijvoorbeeld! ...
Lees verder
Vegan Fast Food Friday #3: chili cheese nuggets

Vegan Fast Food Friday #3: chili cheese nuggets

Wat een leuke reacties kwamen er op het tweede deel van deze serie, waarbij ik iedere vrijdag een vegan versie van een bekend menu item van grote fast food ketens deel. De McKroket werd goed ontvangen! Ik vroeg onlangs via Instagram Stories wat jullie graag als volgende veganized zouden willen ...
Lees verder
Vegan coquilles op 2 manieren

Vegan coquilles op 2 manieren

Onlangs heb ik een bijzondere paddenstoel ontdekt waarmee je allerlei kanten op kunt in de vegan keuken. Het leent zich qua vorm en structuur enorm voor het nabootsen van allerlei soorten vlees en vis. Als eerste maakte ik er coquilles mee! ...
Lees verder
Tater tots

Tater tots

Deze kroketjes bestaan uit geraspte aardappel en komen van oorsprong uit Amerika waar ze ontzettend populair zijn. Wat mij betreft worden ze dat hier ook, want ze zijn superlekker! Ik laat je in dit artikel zien hoe je ze maakt ...
Lees verder
Farinata (kikkererwtenbrood) met 2 dips

Farinata (kikkererwtenbrood) met 2 dips

Toen ik een tijd geleden voor het eerst farinata als aperitief at in een restaurant wist ik meteen dat ik het thuis ook wilde maken. Wat lekker! Ik laat je in dit artikel zien hoe je dit smakelijke kikkererwtenbrood maakt en daarbij ook twee dips die er goed bij smaken ...
Lees verder
Vegan quiche met broccoli

Vegan quiche met broccoli

Deze quiche is heerlijk en eenvoudig om te maken en ideaal om restjes groenten door te verwerken ...
Lees verder
Vegan gehaktballen uit de airfryer

Vegan gehaktballen uit de airfryer

Ja, je hebt het vast door: ik heb de airfryer helemaal ontdekt! Ik vroeg me af hoe het zou uitpakken wanneer ik er vegan gehaktballen in zou maken. Zonder laag boter in de pan en zonder olie. Okay, alleen een beetje kokosolie aan de buitenkant maar ik denk dat het ...
Lees verder
Vegan kaas-uienbrood

Vegan kaas-uienbrood

Laatst moest ik terugdenken aan iets dat ik vroeger regelmatig at: kaas-uienbrood. Er zijn er daar door je jaren heen heel wat doorheen gegaan! Ik probeerde een vegan versie te maken en die is heel goed gelukt ...
Lees verder
Print Friendly, PDF & Email
Share: