Bijgerechten

Geroosterde aardappelpartjes, sla en zwarte bonen burgers

Geroosterde aardappelpartjes, sla en zwarte bonen burgers

Lekker makkelijk maar oh zo lekker: gebakken aardappelpartjes uit de oven, een eenvoudige sla en zelfgemaakte zwarte bonen burgers. En om gelijkmatige partjes te krijgen heb ik een handig trucje! ...
Lees verder
Vegan Fast Food Friday #13: bloemkool wings met ranch saus en mac & cheese

Vegan Fast Food Friday #13: bloemkool wings met ranch saus en mac & cheese

Een heerlijke plantaardige fast food combinatie: 'chicken wings' op basis van bloemkool, romige ranch saus en mac & cheese on the side! ...
Lees verder
Vegan Fast Food Friday #12: patatje stoofvlees

Vegan Fast Food Friday #12: patatje stoofvlees

Al eerder maakte ik een patatje stoofvlees. Dat gerecht is een succes te noemen en werd zelfs genomineerd voor een Food Blog Award vorig jaar! Ik heb nu voor dit 12e deel van Vegan Fast Food Friday het stoofvlees opnieuw gemaakt, maar dan met een ander hoofdingrediënten dan jackfruit. En ...
Lees verder
Vegan Fast Food Friday #10: ham-kaassoufflés

Vegan Fast Food Friday #10: ham-kaassoufflés

Het is alweer tijd voor Vegan Fast Food Friday deel 10! Met deze keer een heerlijke plantaardige versie van ham-kaassoufflés! Heel eenvoudig om te maken en minstens zo lekker ...
Lees verder
Vegan Fast Food Friday #8: corn dogs

Vegan Fast Food Friday #8: corn dogs

Deel 8 alweer van deze serie Vegan Fast Food Friday! Deze keer heb ik een heerlijke Amerikaanse klassieker gemaakt: de corn dog. Dit is een worstje op een stokje die vervolgens met een laagje beslag gefrituurd wordt. Zalig! ...
Lees verder
Vegan Fast Food Friday #5: vegan fried chicken

Vegan Fast Food Friday #5: vegan fried chicken

Toen ik op Instagram vroeg naar suggesties voor vegan fast food gerechten werd heel vaak de gefrituurde kip van KFC genoemd. Tijd om er een vegan versie van te maken! ...
Lees verder
Vegan bolognese pastaschelpen

Vegan bolognese pastaschelpen

Deze pastaschelpen heten conchiglioni, zijn groot van vorm en geribbeld waardoor ze beter saus 'vasthouden'. Ideaal om te vullen, wat ik heb gedaan met een heerlijke vegan bolognesesaus. Lekker als maaltijd op zichzelf of als bijgerecht met een salade bijvoorbeeld! ...
Lees verder
Vegan Fast Food Friday #3: chili cheese nuggets

Vegan Fast Food Friday #3: chili cheese nuggets

Wat een leuke reacties kwamen er op het tweede deel van deze serie, waarbij ik iedere vrijdag een vegan versie van een bekend menu item van grote fast food ketens deel. De McKroket werd goed ontvangen! Ik vroeg onlangs via Instagram Stories wat jullie graag als volgende veganized zouden willen ...
Lees verder
Vegan coquilles op 2 manieren

Vegan coquilles op 2 manieren

Onlangs heb ik een bijzondere paddenstoel ontdekt waarmee je allerlei kanten op kunt in de vegan keuken. Het leent zich qua vorm en structuur enorm voor het nabootsen van allerlei soorten vlees en vis. Als eerste maakte ik er coquilles mee! ...
Lees verder
Tater tots

Tater tots

Deze kroketjes bestaan uit geraspte aardappel en komen van oorsprong uit Amerika waar ze ontzettend populair zijn. Wat mij betreft worden ze dat hier ook, want ze zijn superlekker! Ik laat je in dit artikel zien hoe je ze maakt ...
Lees verder
Print Friendly, PDF & Email
Share: