Koekjes, repen, taart en cake

Vegan chocolade kwarktaart

Vegan chocolade kwarktaart

Eigenlijk was het de bedoeling om een chocolade cheesecake te maken. Maar het is eigenlijk meer een soort kwarktaart geworden. Helemaal niet erg want het resultaat is evengoed hartstikke lekker! ...
Lees verder
Superfood wafels met chocolade

Superfood wafels met chocolade

Mijn vierde creatie voor de Ekoplaza 5 X LKKRDR Challange (en dus alweer de één na laatste) zijn deze superfoodwafels met chocolade!  ...
Lees verder
Chocoladekoekjes met aardbei en kokos

Chocoladekoekjes met aardbei en kokos

Dit is alweer de derde week van de LKKRDR Challenge waar ik met wateetjedanwel.nl aan mee doe! Had je gezien dat mijn recept van vorige week het winnende recept is geworden? Daar ben ik zo trots op! Check it out! Ook deze week kreeg ik weer een tas met ingrediënten ...
Lees verder
Ananas kokoscake

Ananas kokoscake

Hmm, deze cake is zo lekker! Een tropische combinatie van ananas en kokos.  ...
Lees verder
Rijstballetjes met kokos

Rijstballetjes met kokos

Wat een ontdekking: balletjes van gezoete dessertrijst omhuld met een laagje geroosterde kokos. Superlekker!  ...
Lees verder
Vegan carrotcake

Vegan carrotcake

Ik heb al vaker worteltaart gemaakt, maar dit is toch wel de lekkerste tot nu toe!  ...
Lees verder
Vegan kokos cheesecake

Vegan kokos cheesecake

Deze cheesecake is zo goed gelukt, cheeses wat lekker! Ik heb meerdere pogingen gedaan om de perfecte vegan cheesecake te maken en ik vind deze versie tot nu toe de beste. Fabien bevestigde mijn vermoeden: hij is totaal geen zoetekauw maar wilde wel een klein stukje proeven. Dat kleine stukje ...
Lees verder
Vegan Pastéis de Nata

Vegan Pastéis de Nata

De eerste keer dat ik mijn tanden zette in een Pastéis de Nata weet ik nog precies: twee jaar geleden bij een kraampje in de Markthal. Mijn vriend was het jaar ervoor in Portugal geweest, had ze daar voor het eerst gegeten en kocht er eentje voor me, zodat ik deze ...
Lees verder
Pindakaas bananenbrood

Pindakaas bananenbrood

Bananenbrood is van zichzelf al lekker, maar met pindakaas en een laag pinda's wordt 'ie nog veel lekkerder! Dit brood maak je heel eenvoudig in nog geen uurtje klaar.  ...
Lees verder
Bananentaartjes

Bananentaartjes

Heerlijke bananentaartjes met caramel, slagroom, banaan en chocolade.  ...
Lees verder
Aan het laden...
Share: