Koekjes, repen, taart en cake

Vegan cheesecake met Alpro Go On

Vegan cheesecake met Alpro Go On

Deze cheesecake heb ik gemaakt met Alpro Go On als basis. Deze plantaardige variatie op kwark is hier perfect voor! Dadel caramelsaus Het resultaat is een stevige cheesecake die heerlijk smaakt met zelfgemaakte dadel caramelsaus, waarvan je het simpele recept hier kunt vinden. Maar ook zo op zichzelf is deze ...
Lees verder
Cashewballetjes met citroen en gember

Cashewballetjes met citroen en gember

Deze stevige cashewballetjes met frisse citroen en pittige gember zijn ideaal om mee te nemen als snack onderweg. En fijn: ze zijn heel makkelijk om te maken! ...
Lees verder
Cranberry Bounty's

Cranberry Bounty’s

Een heerlijke variant op de bekende Bounty reep: met cranberries omhuld met vegan melk- en witte chocolade. Super makkelijk om te maken en zo lekker.  ...
Lees verder
ouwel, ouwel kopen, ouwel bestellen

Vegan vanille hoorntjes met eetbaar logo van ouwel

Heerlijke hoorntjes van bladerdeeg gevuld met vanille pudding. En voorzien van eetbare logo's! Hoe je de hoorntjes maakt en waar die eetbare logo's vandaan komen vertel ik je in dit artikel!  ...
Lees verder
Gepofte rijst met chocolade bites

Gepofte rijst met chocolade bites

Deze vierkantjes met gepofte rijst en chocolade zijn superlekker en eenvoudig om te maken. Te bewaren in de koelkast of vriezer en zo heb je iets lekkers achter de hand voor onverwachte trek of visite! ...
Lees verder
Worteltaart muffins met cashew room

Worteltaart muffins met cashew room

Heerlijke vegan worteltaart muffins met een zoete cashew room er op!  ...
Lees verder
Gevulde vanille donuts

Gevulde vanille donuts

Deze met vanille custard gevulde donuts zijn waanzinnig lekker. Ik maakte ze voor de eerste keer en er ontstond ook per ongeluk een soort cronut! Heerlijk als afwisseling van de oliebollen tijdens deze feestmaand, al kunnen ze natuurlijk altijd.  ...
Lees verder
Speculaas banketstaaf met kruidnoten

Speculaas banketstaaf met kruidnoten

Deze banketstaaf heb ik gevuld met zelfgemaakt amandelspijs dat een speculaas tintje heeft gekregen. Lekker voor bij de koffie, thee of warme chocolademelk tijdens knusse herfstavonden! ...
Lees verder
Vegan speculaas tiramisu

Vegan speculaas tiramisu

De tijd van lange herfstavonden zijn aangebroken en de feestdagen komen weer langzaamaan in zicht. Ik dook de keuken in voor een bijzonder lekker dessert dat hier helemaal bij past. Wat dacht je van deze speculaas tiramisu? Helemaal vegan uiteraard en zal bij iedereen in de smaak vallen, gegarandeerd!  ...
Lees verder
Caramel crème brûlée

Caramel crème brûlée

Deze crème brûlée is vegan én heeft een heel lekkere caramel laag die bestaat uit de dadelpasta van Yogi & Yousef.  ...
Lees verder
Aan het laden...
Share: