Frambozen scones met muesli
Deze vegan scones met frambozen en muesli zijn heerlijk als ontbijt, makkelijk om mee te nemen! Ook zijn ze heel geschikt om in te vriezen zodat je een makkelijk ontbijtje achter de hand hebt op drukke dagen ...
Mini brownie granola bites
Ik had nog een paar rijpe bananen liggen waar ik wat lekkers mee wilde maken en dat zijn deze heerlijke mini brownie bites geworden met een knapperig laagje granola bovenop! Er komt geen bloem aan deze bites te pas en daarvoor in de plaats heb ik proteïnepoeder gebruikt. Deze mini ...
Appelflappen
De lekkerste appelflappen maak je heel eenvoudig zelf! Met maar een paar ingrediënten zet je een schaal vol heerlijke warme appelflappen op tafel ...
Vegan speculaas tiramisu
De tijd van lange herfstavonden zijn aangebroken en de feestdagen komen weer in zicht. Ik dook de keuken in voor een bijzonder lekker dessert dat hier helemaal bij past. Wat dacht je van deze speculaas tiramisu? Helemaal vegan uiteraard en zal bij iedereen in de smaak vallen, gegarandeerd! ...
Vegan banketletter
Dit is één van de meest eenvoudige recepten die er bestaan, maar het resultaat is zo smaakvol en lekker. Het brengt me terug naar vroeger, naar de spanning voor pakjesavond met warme chocolademelk en zo'n flink stuk banketletter. Nu anno 2023 maak ik 'm zelf, helemaal plantaardig met maar een ...
Pumpkin spice crompouce met amandel
Dé hit wat betreft lekkernijen van de bakker van 2023 is toch wel de crompouce. Dit gebakje is een kruising tussen een tompouce en een croissant en die maak je heel makkelijk zelf thuis, zoals ik hier liet zien. Ik maakte nog een variant die perfect past bij deze tijd ...
Vegan crompouce
Er is geen ontkomen aan: de Crompouce® is dé hit bij bakkerijen in Nederland momenteel. Deze lekkernij is een kruising tussen een croissant en tompouce en is zo populair dat je 'm bij veel bakkerijen moet bestellen, omdat het in no-time is uitverkocht. Gelukkig kun je de Crompouce vrij eenvoudig ...
Appel croissants met pumpkin spice
Het is 1 september en meteorologisch herfst. Yes! Goed genoeg voor mij, hoewel de 'officiële' herfst pas op 21 september begint. Hoe dan ook, heerlijk. Ik dook de keuken in en maakte iets op en top herfst-achtig: croissants gevuld met appel, rozijnen, pumpkin spice en getopt met amandel en kaneelsuiker ...
Vegan Lion
Ineens had ik zo'n trek in Lion repen, maar ja die zijn natuurlijk niet vegan. Dan maar zelf maken! Ik ging aan de slag en het eindresultaat is heel goed gelukt. Mijn Lion cravings zijn gestild! ...
Vegan cheesecake
Deze cheesecake heb ik gemaakt met Alpro Plantaardige variatie op kwark. Deze plantaardige variatie op kwark is hier perfect voor! ...