Koekjes, repen, taart en cake

Chocoladerotsjes

Chocoladerotsjes

Deze heerlijke chocoladerotsjes zijn op basis van cornflakes. Lekker knapperig, makkelijk te maken en je kunt er volop mee variëren. Zo maakte ik een portie met geraspte kokos erdoor en de andere batch met fijngehakte amandelen ...
Lees verder
Appel kaneel bollen

Appel kaneel bollen

Heel makkelijk om te maken en zo lekker. Appels gevuld met rozijnen en kaneel in een jasje van krokant zoet bladerdeeg ...
Lees verder
Bladerdeeg rolletjes met hazelnoten en kokos

Bladerdeeg rolletjes met hazelnoten en kokos

Heel eenvoudig om te maken maar zo ontzettend lekker: rolletjes van bladerdeeg gevuld met chocolade, hazelnoten en kokos. Je kunt hierbij ook variëren met andere soorten noten zoals walnoot of amandelen! ...
Lees verder
Dadelrepen met pinda's en chocolade

Dadelrepen met pinda’s en chocolade

Deze repen zijn heel makkelijk om te maken, heel lekker en lijken op Snickers, maar dan zonder de toegevoegde suiker. Je maakt ze met slechts 4 ingrediënten! Kijk onderaan deze pagina voor nog meer lekkers dat je kunt maken met 4 (of zelfs minder!) ingrediënten ...
Lees verder
Vegan ijscake (2 ingrediënten!)

Vegan ijscake (2 ingrediënten!)

Wat een leuke ontdekking: met slechts 2 ingrediënten maak je een heerlijke ijscake! Het wordt ook wel ijsbrood genoemd, hoe dan ook is dit echt de moeite om eens te maken. Ik probeerde het uit met plantaardig ijs en dat gaat prima! ...
Lees verder
Vegan boterkoek - 2 versies

Vegan boterkoek – 2 versies

Al een poosje was ik van plan om een vegan versie van boterkoek te maken. En afgelopen week kwam het er eindelijk van. Na een aantal mislukte pogingen kwam er een versie uit de oven waar ik heel tevreden over was. Ik besloot spontaan nog een andere versie te maken ...
Lees verder
Vegan cheesecake met Alpro Go On

Vegan cheesecake met Alpro Go On

Deze cheesecake heb ik gemaakt met Alpro Go On als basis. Deze plantaardige variatie op kwark is hier perfect voor! Dadel caramelsaus Het resultaat is een stevige cheesecake die heerlijk smaakt met zelfgemaakte dadel caramelsaus, waarvan je het simpele recept hier kunt vinden. Maar ook zo op zichzelf is deze ...
Lees verder
Cashewballetjes met citroen en gember

Cashewballetjes met citroen en gember

Deze stevige cashewballetjes met frisse citroen en pittige gember zijn ideaal om mee te nemen als snack onderweg. En fijn: ze zijn heel makkelijk om te maken! ...
Lees verder
Cranberry Bounty's

Cranberry Bounty’s

Een heerlijke variant op de bekende Bounty reep: met cranberries omhuld met vegan melk- en witte chocolade. Super makkelijk om te maken en zo lekker.  ...
Lees verder
Cookiedough truffels (2 soorten!)

Cookiedough truffels (2 soorten!)

Wist  je dat kikkererwten een ideale basis zijn voor vegan koekjesdeeg? Het klinkt misschien niet smakelijk maar geloof me, dit is echt heel erg lekker. Ik maakte twee verschillende truffels. Eentje met pure chocolade en caramel van dadel en een versie met witte chocolade.  ...
Lees verder
Print Friendly, PDF & Email
Share: