Recepten

Vegan Feestdagen #2: kaasfondue

Vegan Feestdagen #2: kaasfondue

Dat je als veganist niets te kort hoeft te komen met de feestdagen laat ik je in deze serie Vegan Feestdagen zien. Het eerste deel stond in het teken van gourmetten en in dit tweede deel zie je hoe je kaasfondue kunt maken op 2 manieren.  ...
Lees verder
Speculaas banketstaaf met kruidnoten

Speculaas banketstaaf met kruidnoten

Deze banketstaaf heb ik gevuld met zelfgemaakt amandelspijs dat een speculaas tintje heeft gekregen. Lekker voor bij de koffie, thee of warme chocolademelk tijdens knusse herfstavonden! ...
Lees verder
Vegan kaaswafelsandwich met eiersalade

Vegan kaaswafelsandwich met eiersalade

Een heerlijke combinatie: een sandwich van wafels met kaas en daartussen babyspinazie en zelfgemaakte eiersalade. Vegan uiteraard!  ...
Lees verder
Kruidnoten fudge

Kruidnoten fudge

Deze lekkere fudge met kruidnoten maakte ik voor Sinterklaas. Een heerlijke traktatie die bij velen in de smaak zal vallen!  ...
Lees verder
Broodje avocado met tofu scramble

Broodje avocado met tofu scramble

Een heerlijk broodje dat lekker is als ontbijt, lunch of met een kop soep als avondmaaltijd.  ...
Lees verder
Vegan Feestdagen #1: gourmetten

Vegan Feestdagen #1: gourmetten

Ook wanneer je veganistisch eet kun je genieten van heerlijk eten met de feestdagen. Hierbij het eerste deel uit de serie Vegan Feestdagen, waarin ik je laat zien wat je met feestdagen als Sinterklaas, kerst en Oud & Nieuw op tafel kunt zetten. Voor jezelf omdat je veganist bent, of ...
Lees verder
Nieuw: Quorn vegan deli broodbeleg + recepten

Nieuw: Quorn vegan deli broodbeleg + recepten

Goed nieuws! Vanaf vandaag is het vegan broodbeleg schap bij Albert Heijn uitgebreid met 2 soorten: Vegan Smokey Ham Free Slices en Vegan Chicken Free Slices. Ik probeerde ze alvast uit en maakte er 2 recepten mee!  ...
Lees verder
Paarse chips uit de magnetron (geen olie!)

Paarse chips uit de magnetron (geen olie!)

Laatst zag ik in een oude aflevering van Klokhuis hoe je een aardappel omtovert tot krokante chips in de magnetron. Ik probeerde het uit en stond versteld: krokante chips die ook écht heel erg lekker zijn! Ik probeerde na zoete aardappel, wat ook werkt de paarse truffelaardappel. Ook hiermee is ...
Lees verder
Vegan kruidenboter

Vegan kruidenboter

Zelfgemaakt smaakt het lekkerst, en dat geldt absoluut voor deze kruidenboter. Je kunt 'm helemaal naar jouw smaak maken met verschillende kruiden.  ...
Lees verder
Vegan bitterballen

Vegan bitterballen

Nadat ik vorige week deze heerlijke bitterballen gevuld met pompoen, zongedroogde tomaat en vegan mozzarella maakte vroeg ik me af of ik ook een traditionele bitterbal zou kunnen maken. Ik ging aan de slag en het resultaat is geweldig! Lees snel verder om te zien hoe je ze ook kunt ...
Lees verder
Aan het laden...
Share: