About

Over Suzanne

Mijn naam is Suzanne en woon in Rotterdam. Sinds 2013 geef ik op deze plek op het internet antwoord in woord en beeld op een vraag die de meeste vega’s en vegans heel bekend in de oren zal klinken: meestgesteldevraagDaarvoor blogde ik door de jaren heen op verschillende sites sinds 2001, waar ik ooit begon met het blog Pure Cuteness. Inmiddels is Wat eet je dan wel uitgegroeid tot een behoorlijk groot blog met veel vaste bezoekers en volgers op social media. Naast het onderwerp vega/vegan eten schrijf ik ook over zaken als lifestyle en beauty en af en toe een wat persoonlijker artikel zoals deze en deze.

Follow me!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen die op Wat eet je dan wel verschijnen? Dat kan! Via Bloglovin’ bijvoorbeeld. Of volg me via Instagram en/of Facebook waar ik altijd even laat weten wanneer er een nieuw artikel online staat.

Samenwerken?

Heb je interesse in een samenwerking met wateetjedanwel.nl? Een product review, winactie of het inkopen van advertentieruimte bijvoorbeeld? Bekijk dan deze pagina.

Wat eet je dan wel is bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam ingeschreven onder KvK nummer 24455330.

Print Friendly, PDF & Email
Share: