Vegan in de Aziatische supermarkt

Ik ben dol op Aziatische supermarkten en toko’s. Zeker als ik een poosje niet geweest ben kan ik zo een uur rondstruinen langs de schappen in zo’n winkel. Zoveel bijzondere producten en etenswaren die ik helemaal niet ken. En je kunt er verrassend veel vegetarische en veganistische producten vinden! Naast de serie VEGAN IN DE SUPERMARKT laat ik je vanaf nu ook zien welke vegan producten je in de toko kunt kopen in in de nieuwe serie VEGAN IN DE AZIATISCHE SUPERMARKT.

Print Friendly, PDF & Email
Share:
reageer

4 reacties

 • Reply Eline

  hoi Suzanne,
  Heb ik weer ik volg je blog al een tijdje en werd super enthousiast van de bovenstaande producten dus ik naar de amazing oriental hebben ze het niet en in de webshop ook niet naar welke amazing oriental ben je geweest? Laatst heb ik ook gegeten bij biobodega naar aanleiding van jouw artikel en ik vond het super zeker voor herhaling vatbaar.

  7 november 2017 at 08:25
  • Reply Suzanne

   Hi Eline, wat vervelend dat je de producten niet kon vinden. Ik ben bij twee supermarkten geweest, de Amazing Oriental in Rotterdam (centrum) en Wah Nam Hong ook in Rotterdam. Per product staat vermeld in welke toko ik het heb gekocht. En misschien heb je over de caramelsauzen heen gekeken, die staan bij de kokosmelk. Vond dat zelf een onlogische plek, haha. 🙂

   7 november 2017 at 09:46
 • Reply eline

  hoi suzanne,
  Ik heb het ook gevraagd en ze hadden ze helaas echt niet ik heb ook bij de kokosmelk gekeken

  7 november 2017 at 12:41
  • Reply Suzanne

   Ah wat jammer Eline, hopelijk nemen ze het alsnog op in het assortiment. 🙁

   7 november 2017 at 12:52

  reageer