Feel good food: de Wat eet je dan wel favoriet bij eazie!

Er is een wel heel bijzondere nieuwe special toegevoegd aan het menu bij eazie: de favoriet van Wat eet je dan wel!

Feel Good Food bij eazie

Bij eazie kun je bij 26 filialen door heel Nederland terecht voor gezonde, lekkere en betaalbare maaltijden. Ook worden de maaltijden vers en snel bereid: ideaal voor wanneer je weinig tijd hebt en toch gezond wil eten. Je kunt aanschuiven bij één van de restaurants, kiezen voor to-go of voor het gemak van bezorging aan huis. Je kunt kiezen voor een create your own wokmaaltijd, Poké bowls, wraps, en allerlei ander lekkers zoals verse smoothies en juices en snacks. En heel fijn: bij eazie is iedereen welkom en wordt er rekening gehouden met bijvoorbeeld wensen zoals plantaardig, glutenvrij, eiwitrijk of caloriearm. Bij eazie kan het allemaal!

Suzanne’s favoriet bij eazie

Volg je me langer, dan weet je vast: ik ben dol op eazie. Wat ik zo fijn vind is dat je je maaltijd helemaal zelf kunt samenstellen naar jouw smaak, het snel wordt bereid en de maaltijden bij eazie veel verse groenten bevatten. In de loop der jaren heb ik meerdere combinaties van de create your own wokmaaltijd geprobeerd maar kom toch steeds weer uit bij mijn favoriet: de combinatie van zilvervliesrijst, tofu, saté sauce en 5 groenten (maar liefst 235 gram!) die bestaan uit courgette, baby maïs, champignons, wortel en bamboescheuten en rode ui. En met mijn tip om als extra te kiezen: chilipeper als topping. En uiteraard is deze heerlijke wokmaaltijd 100% plantaardig!

eazie x Wat eet je dan wel – met korting!

Ik ben zo trots op dit mooie nieuws: vanaf deze week wordt mijn favoriet aan het menu toegevoegd bij eazie en kun jij de Wat eet je dan wel special bestellen en zelf proeven hoe lekker het smaakt! En gebruik je de kortingscode suzannexE dan krijg je € 2,50 korting bij besteding van minimaal € 12,50 via eazie.nl! Laat je me weten wat je er van vond?

Laat de favoriet van mij, Suzanne van Wat eet je dan wel of een andere lekkere maaltijd van het menu direct bij je thuis bezorgen via www.eazie.nl of kies voor afhalen bij een eazie restaurant bij je in de buurt.

Dit artikel is in samenwerking met eazie tot stand gekomen.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

 • Reply Nerys

  Wat een leuk bericht Suzanne! Ik vind dit echt een gave samenwerking en ben benieuwd naar jouw favoriet!

  10 maart 2023 at 13:28
 • Reply Annemarie

  Wat leuk! Ik ken Eazie helemaal niet, ga eens opzoeken waar het allemaal zit.

  11 maart 2023 at 06:38
 • reageer