Deze combinatie pakte zo goed uit, zo eenvoudig maar wat een smaakexplosie! Toast met een laagje hummus, rucola en romige gebakken kastanjechampignons met knoflook en tijm. Binnen 15 minuten op tafel en lekker als lunch of met een kop soep erbij als avondmaaltijd. Eet smakelijk!
Toast
Voorheen gebruikte ik een broodrooster om toast te maken, maar sinds een tijdje geef ik de voorkeur aan het maken van toast in een koekenpan. Allebei geeft een prima resultaat, maar ik vind het in de koekenpan net iets lekkerder en minder droog.
Dit broodje met pulled wortel is binnen 10 minuten klaar en zo lekker! Je kunt wortel zelf raspen of zoals ik heb gedaan, een zakje uit de supermarkt met geraspte wortel. Nog makkelijker! ...
Deze wrap is eenvoudig maar zorgt voor zo'n smaakexplosie! De wrap is gevuld met plantaardig roerei op basis van tofu, spinazie, avocado en krijgt een pittige kick door crispy chili olie ...
Deze combinatie pakte zo goed uit, zo eenvoudig maar wat een smaakexplosie! Toast met een laagje hummus, rucola en romige gebakken kastanjechampignons met knoflook en tijm. Binnen 15 minuten op tafel en lekker als lunch of met een kop soep erbij als avondmaaltijd. Eet smakelijk! Toast Voorheen gebruikte ik een ...
Heb je wel eens geroosterd roggebrood geprobeerd? Dat is zo lekker! Mijn favoriet om te roosteren is Brabants roggebrood. Ik maakte deze lekkere combinatie met avocado, geroosterde kikkererwten, cherrytomaatjes en Everything but the bagel seasoning. Om je vingers bij op te eten zo lekker! ...
Momenteel ga ik door een tosti fase. Vrijwel iedere middag eet ik als lunch een tosti, komt vast door het koude weer dat ik daar onbewust zo'n zin in kreeg ineens! En deze tosti is favoriet op dit moment. Zo superlekker dat ik 'm graag met je wil delen! ...
Het is vandaag 3 november en ook is het sandwichdag! Een goede reden om een extra lekker broodje te maken. Wat dacht je van deze sandwich met tofu omelet, avocado en kastanjechampignons? ...
Wist je dat je met wortels een heel overtuigende plantaardige versie van gerookte zalm kunt maken? Ik doe dat met behulp van liquid smoke, een goedje dat voor de onmisbare rookgeur- en smaak zorgt ...
Deze salade is regelmatig aangevraagd om te veganizen en nu is het er eindelijk van gekomen. Het smaakte me nog beter dan verwacht: dit is écht heel erg lekker! Maak het zo pittig als je zelf wil door de hoeveelheid sambal aan te passen of eventueel weg te laten wanneer ...
Wat een zalige lunch had ik vandaag: croissants belegd met babyspinazie, tomaat en bleiersalade! Met een knipoog naar het woord eiersalade, want eieren zitten hier natuurlijk niet in. Al zou je dat misschien niet eens doorhebben als je het proeft, dankzij de kala namak oftewel zwart zout ruikt en smaakt ...
geen reacties