Wat eet je dan wel #44

In deze serie laat ik je zien wat ik zoal eet aan tussendoortjes, dranken en maaltijden. Om je te inspireren en om te laten zien dat veganistisch eten echt uit zoveel meer bestaat dan alleen sla: hierbij 10 maaltijden en snacks die ik de afgelopen weken at!

Pittige pinda noodles

Deze zijn zo supermakkelijk en zalig. We eten dit regelmatig als lunch! Het recept kun je hier vinden.

Wraps met gestoofde linzen en vegan kipstukjes

Wraps met sla, in groentebouillon gestoofde linzen en vegan kipstukjes en ingelegde rode ui.

Brood met vegan worstjes

Brood met sla, gebakken vegan worstjes en barbecue saus.


Galiameloen

Spirit

Heerlijk vegan eten van het buffet van restaurant Spirit.


Macaroni

Macaroni met pesto, vegan worst en geroosterde cherrytomaatjes, courgette en rode paprika en eronder sla.

Koffie met appeltaart

Koffie met havermelk en de heel lekkere vegan appeltaart van Albert Heijn met wat soja slagroom.

Grieks pannetje

Deze kocht ik bij DM in Duitsland: Grieks pannetje. Ik heb er zelf vegan feta bij gegaan. Heel erg lekker!

Barbecue

Afgelopen weekend hebben we voor het eerst dit jaar de barbecue weer aangestoken en we hebben gesmuld van onder andere vegan kipsateetjes met pindasaus.

Kumpir

Oh dit is toch zo lekker: kumpir! Oftewel een gepofte aardappel waarvan de binnenkant is fijngeprakt met olijfolie (of avocado, ligt eraan waar je het koopt) en getopt met allerlei groenten en sausjes. Deze at ik bij Potae in Alexandrium.

Eerdere delen van deze serie bekijken? Kijk hieronder!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer