Wat eet je dan wel #41

In deze serie laat ik je zien wat ik zoal eet aan tussendoortjes, dranken en maaltijden. Om je te inspireren en om te laten zien dat veganistisch eten echt uit zoveel meer bestaat dan alleen sla: hierbij 10 maaltijden en snacks die ik de afgelopen week at!

Jumbo rijstwafels met pure chocolade en framboos

De heerlijke rijstwafels met een knapperig laagje pure chocolade en frambozen van het huismerk van Jumbo.

Vegan dumplings

Vegan dumplings bij Uncle Wang in de Markthal in Rotterdam.

Gedroogde zoete aardappel

Gedroogde zoete aardappel uit de Aziatische supermarkt, dit is net snoep en zo lekker! Ook verkrijgbaar in paarse variant.

Spaghetti met aubergine en pesto

Dit is een recept van Allerhande dat ik maak maak namelijk spaghetti met pesto en aubergine. De pesto vervang ik door een vegan versie en dat geldt ook voor de Parmezaanse kaas.

Beschuitbol met tofu omelet en vegan kaas

Een getoaste beschuitbol met tofu omelet en vegan kaas.

Beschuitjes met jam

Volkoren beschuitjes met vegan boter en abrikozenjam.

Noodlesoep met tofu en groenten

Noodlesoep met tofu, paksoi, oesterzwammen en wortel.

Matcha latte en chocolade

Een matcha latte en de nieuwste vegan chocolade van het huismerk van Jumbo: chocolade cranberry havermelk. Helemaal goedgekeurd!

Sushi en gyoza

Veggie sushi en gyoza met dumpling saus.

Wrap met kikkererwten

Wrap met hummus, geroosterde bloemkool, paprika en kikkererwten, kiemen en sriracha.

Eerdere delen van deze serie bekijken? Kijk hieronder!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer