Eetdagboek #32

Ik vind het altijd interessant om te zien wat mensen eten. Eetdagboeken op blogs zijn dan ook een favoriet item! Op Wat eet je dan wel laat ik regelmatig zien wat ik zoal eet. Hierbij een greep uit mijn maaltijden en tussendoortjes van de afgelopen weken!

Maandag 8 juni 2020

’s Ochtends maakte ik een smoothie met wat ik op dat moment in huis had: kokosmelk, diepvriesfruit, bleekselderij, spinazie, soja proteïnepoeder, lijnzaad en hennepzaad en voor wat zoetheid een medjool dadel.

Tussen de middag at ik courgettesoep.

’s Avonds at ik frietjes van zoete aardappel uit de airfryer met een vegan burger tussen 2 ijsbergsla bladeren. De burger topte ik met uienringen, augurk en vegan mayonaise.

Dinsdag 9 juni 2020

’s Ochtends maakte ik weer een soortgelijke smoothie als de dag hiervoor. Ideaal: plantaardige melk, een schepje soja proteïnepoeder, diepvriesfruit en wat ik op dat moment in huis heb.

Tussen de middag maakte ik wraps van baby romaine sla gevuld met vegan eiersalade, cherrytomaatjes, hennepzaad en everything but the bagel seasoning.

’s Avonds maakte ik vegan sushi en at er vegan gyoza bij die ik hier ook liet zien.

Woensdag 10 juni 2020

’s Ochtends begon ik mijn dag weer met jawel, een smoothie! Deze keer met diepvriesfruit, bleekselderij, wortel en mandarijn.

Donderdag 11 juni 2020

’s Ochtends weer een smoothie, inmiddels vaste prik. Ik zal het hierna niet meer bij elke dag vermelden. 🙂

’s Middags maakte ik lijnzaadwraps met vegan mozzarella erdoor, gevuld met spinazie, vegan eiersalade en sriracha erover.

’s Avonds maakte ik zoete aardappelfriet uit de airfryer met Remia Mayolijn, een eenvoudige salade met spinazie, coleslaw en een vegan burger.

Vrijdag 12 juni 2020

Tussen de middag at ik hotdogs bestaande uit ijsbergsla bladeren gevuld met plantaardige frankfurter worstjes die ik bij Jumbo gekocht getopt met zuurkool, Remia Mayolijn en gebakken uitjes.

’s Avonds maakte ik gevulde courgette met curry en basmati rijst erbij en een beetje pulled oomph die ik hier eerder liet zien.

Als toetje at ik chocolade mousse gemaakt van avocado.

Zaterdag 13 juni 2020

Tussen de middag at ik zoete aardappelsoep met een volkoren pistolet.

’s Avonds bakte ik zoete aardappelfriet met daarbij sla en een vegan hamburger.

Tussendoor bakte ik een paar oesterzwammen die ik bluste met sojasaus.

Zondag 14 juni 2020

’s Middags at ik de curry van de vrijdag ervoor met een volkoren broodje.

’s Avonds maakte ik vegan mac and cheese met gewokte paksoi in knoflook en sojasaus.

Als toetje at ik avocado chocolade mousse met geraspte kokos.

Maandag 15 juni 2020

Tussen de middag at ik courgettesoep met een broodje, daarvan ben ik vergeten een foto te maken.

’s Avonds at ik een kant en klare salade van Albert Heijn, de hummus tabouleh salade om precies te zijn.

Dinsdag 16 juni 2020

Tussen de middag bakte ik twee pannenkoeken met wat maple syrup.

’s Avonds at ik vegan mac and cheese met pasta en bloemkool met everything but the bagel seasoning erover en daarbij een oesterzwamburger van Albert Heijn. Die burger vond ik echt heel vies en was dus helaas geen succes.

Woensdag 17 juni 2020

’s Middags heb ik geen foto gemaakt van mijn eten.

’s Avonds at ik een heerlijke maaltijd van Eazie, kijk hieronder de vlog die ik toen opnam.

Donderdag 18 juni 2020

Tussen de middag at in een salade en rijstwafels met spicy hummus, alfalfa en komkommer.

’s Avonds maakte ik vegan gehaktballen en at daar een ouderwetse heerlijke maaltijd bij: sla stamppot met spekkies en slasaus, alles vegan uiteraard. Het recept volgt!

Eerdere eetdagboeken bekijken? Kijk hieronder!

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer