Wat eet je dan wel #42

In deze serie laat ik je zien wat ik zoal eet aan tussendoortjes, dranken en maaltijden. Om je te inspireren en om te laten zien dat veganistisch eten echt uit zoveel meer bestaat dan alleen sla: hierbij 9 maaltijden en snacks die ik de afgelopen week at!

Lunch bij Full Moon Express

Vorige week zaterdag ging ik samen met Fabien een dag naar Den Haag. Ik vroeg via Instagram stories naar vegan hotspots. Daar kwamen zulke toffe tips op waaronder Full Moon Express en daar hebben we heerlijk gegeten voor de lunch. Ik koos de ‘small’ vegan dumpling soup (die bleek groot!) en daarbij vegan cream cheese balls en Japanese potato croquettes. Het was allemaal zo heerlijk, daar gaan we zeker nog eens naartoe!

Taro bubble tea met havermelk

Nog een tip die ik kreeg was Lily’s bubble tea & coffee en daar heb ik de lekkerste bubble tea tot nu toe gedronken: taro met havermelk. En daarna kwam ik erachter dat er ook een filiaal in mijn woonplaats Rotterdam is, zo fijn!

Witte bolletjes met vegan kaas en erwtensoep

Bij Ekoplaza in Den Haag centrum kocht ik vegan witte bolletjes! Ik at ze met vegan kaas samen met een kopje erwtensoep. Het is trouwens vegan erwtensoep die ik bij DM in Duitsland kocht. Note to self: neem volgende keer minstens 10 blikken mee. Want deze is erg lekker!

Columbo curry

Van Fairtrade Original zijn er 2 nieuwe kruidenpasta’s verschenen, zie dit artikel! Mijn favoriet is de Colombo Curry. Lekker pittig!

Spaghetti aglio e olio

Een favoriet hier in huis, namelijk spaghetti aglio e olio! Ik at er gegrilde groene aspergetips bij met daar overheen Parmezaanse Baas, oftewel mijn homemade vegan Parmezaanse kaas.

Salade met bloemkoolrijst en falafel

Albert Heijn heeft een aantal nieuwe vegan salades waaronder deze salade met bloemkoolrijst, harissa hummus en falafel. De groenten zijn crunchy, de hummus is zalig en alleen de falafel is wat droog maar verder goedgekeurd!

Taco bowl

Taco bowl met romaine sla, gehakt van zwarte bonen en walnoten, tomaten, ui, guacamole, verse maïs, homemade sausje en vegan geraspte kaas.

Geroosterde spitskool met pinda-misosaus

Ik probeerde een recept van Allerhande en dit was erg smakelijk: geroosterde spitskool met sesamolie met eroverheen pinda-misosaus. Ik at er tofu en basmati rijst bij.

Bananenbrood met walnoten

Een donkere foto want ‘s avonds laat gemaakt maar te lekker om niet te delen. Vegan bananenbrood met walnoten en kaneel. Het recept kun je hier vinden!

Eerdere delen van deze serie bekijken? Kijk hieronder!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer