Wat eet je dan wel #57

In deze serie laat ik je zien wat ik zoal eet aan tussendoortjes, dranken en maaltijden. Om je te inspireren en om te laten zien dat veganistisch eten echt uit zoveel meer bestaat dan alleen sla: hierbij een aantal maaltijden en snacks die ik de afgelopen tijd at!

Tofu power bowl

Dit lekkere gerecht is geïnspireerd op de power tofu bowl die ik afgelopen januari in Walt Disney World at, zo zag die eruit:

Het bestaat uit rijst, spinazie, wortel, rode kool, avocado, komkommer, tofu, tempura crunch (vervangen door gepofte quinoa) en ponzu saus, dat is sojasaus met citroen. Erg lekker! Kijk hier om te zien wat ik nog meer at en dronk tijdens onze vakantie in Amerika!

Cheesy kimchi noodles met gyoza

Kijk hier voor het recept voor de cheesy kimchi noodles en de gyoza kocht ik bij Albert Heijn.

Boterham met pindakaas

Soms gaat er niks boven een simpele volkoren boterham met pindakaas!

Aardbeien

Er zat een mooie hartjes aardbei in het bakje dat ik kocht!

Geroosterde tuinbonen

Zo lekker, verkrijgbaar in de Aziatische supermarkt. Kijk hier voor meer vegan producten in de Aziatische supermarkt!

Lidl vegan lasagne

Beetje zuinig met de geraspte plantaardige kaas bovenop dus die heb ik zelf aangevuld. Maar verder niks dan lof over deze superlekkere vegan lasagne van Lidl en dat voor maar € 2,99! En zo fijn, deze is nu vast in het assortiment gekomen!

Vegan gevulde koek

In de gloednieuwe In Den Swarte Kat in de Efteling zijn vegan gevulde koeken verkrijgbaar! Ik vond ‘m erg lekker. Miste wel een beetje het knapperige randje die gevulde koeken soms hebben, maar verder niks mis mee!

Loaded fries

Ook nieuw in de Efteling is deze loaded fries, dit is de seizoensspecial verkrijgbaar bij De Smulpaap en bestaat uit patat, chili sin carne, warme vegan kaassaus, rucola en ui. Superlekker!

Benieuwd naar nog meer vegan opties in de Efteling? Kijk dan hier!

Bloemkool wings

Ik maakte weer eens bloemkool wings, dat is toch zo lekker. Kijk op deze pagina voor het recept!

Ramen met pindadressing

Ramen met pindadressing en onder andere spitskool en tofu. Wist je dat je spaghetti eenvoudig kunt omtoveren tot stevige ramen (noodles) met behulp van baking soda? Kijk dan naar TikTok ontdekkingen deel 30 om te zien hoe. Ik at ze met onder andere pindadressing, spitskool, wortel, en tofu.

Eerdere delen van deze serie bekijken? Kijk hieronder!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer