Chopped sandwich – TikTok ontdekkingen #41

Deze trend gaat al een poosje rond en ik werd niet meteen enthousiast bij het idee. Fijngehakte ingrediënten bij elkaar als een sandwichspread op een broodje. Wat is daar nu bijzonder aan? Uiteindelijk trok het toch mijn nieuwsgierigheid. Als zoveel mensen hier enthousiast van worden dan is het het proberen waard. Tijd voor TikTok ontdekkingen deel 41 met de chopped sandwich!

Chopped sandwich

Er zijn al vele combinaties gemaakt met alleen hetzelfde doel: fijngehakte groenten en broodbeleg, sauzen en toppings op een broodje.

BLT

Ik koos voor dit experimentje voor de BLT combinatie: bacon, lettuce tomato. Uiteraard vegan! Plantaardige plakjes bacon, romaine sla, tomaat, vegan mayonaise, zwarte peper, zout en dat op een pistoletje.

De bereidingswijze

Het kan bijna niet eenvoudiger: bereid je ingrediënten voor zoals de plantaardige bacon als je die gebruikt. Leg alles op elkaar op een snijplank en eindig met de saus en eventuele toppings. Snij zo fijn mogelijk en beleg op een broodje!

Het resultaat

Ik moet de vele mensen die zo enthousiast zijn op social media gelijk geven: het heeft zeker wat. Met iedere hap alle smaken samen, de structuur is anders, ja: gamechanger! Ik wil ook eens experimenteren met een broodje vegan shoarma dat lijkt me wel wat. Minder grote knoeiboel met eten ook, het mengsel vullen in een pitabroodje en dat hapt wat makkelijker weg.

Wat eet je dan wel op TikTok

Volg je me al op TikTok? Klik hier om het account van Wat eet je dan wel te bezoeken!

Bekijk de andere delen uit deze serie hieronder:

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer