Paprika, roomkaas en everything but the bagel seasoning – TikTok ontdekkingen #3

In deze serie probeer ik populaire food hacks en recepten uit die circuleren op TikTok. Deze keer een snack die momenteel heel populair is: het bestaat uit stukken paprika gevuld met roomkaas en Everything but the bagel seasoning. Dat wilde ik wel proberen!

Everything but the bagel seasoning

Volg je me langer, dan weet je dat ik hier dol op ben. Het is een mix met onder andere sesamzaad en gedroogde knoflook van de Amerikaanse supermarktketen Trader Joe’s. Andere supermarkten en winkels hebben inmiddels een eigen versie van het huismerk, maar de enige echte is van Trader Joe’s.

Afgelopen januari was ik op vakantie in Amerika en kon ik eindelijk zo’n potje kopen! Ik heb inmiddels ook een zelfgemaakte versie die er precies op lijkt, dus kan ik het potje gelukkig steeds bijvullen.

Gezien op TikTok

Als ik het goed heb begrepen is de dame uit het TikTok filmpje hieronder de bedenker van deze eenvoudige snack, zij doet er ook nog een plakje salami op:

@janellerohnerSnackin #mukbang #keto #mukbangeatingshow #mukbangs♬ original sound – JanelleRohner

Makkelijk te veganizen

Ik koos in plaats van de roomkaas de plantaardige haverspread van het huismerk van Albert Heijn. Verder is de rest natuurlijk al vegan, dus dat was makkelijk!

Lekker

Ik vond de combinatie van knapperige groene paprika met romige haverspread en hartige Everything but the bagel seasoning erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Recepten met 4 of minder ingrediënten

Bekijk de andere delen uit deze serie hieronder:

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer