The Body Shop Body Yogurt: 100% vegan!

The Body Shop heeft een gloednieuwe verzorgingslijn gelanceerd: Body Yogurts! Deze lijn bestaat uit 5 varianten en is helemaal veganistisch. Ik probeerde er 3 uit! 

Body Yogurts

De Body Yogurt is ontwikkeld voor mensen met haast en/of weinig geduld: het is een lichte, snel absorberende gel-crème formule die in 15 seconden in de huid trekt. Het zorgt daarnaast tot 48 uur lang voor hydratatie.

5 varianten

Er zijn 5 varianten verkrijgbaar: Strawberry, Almond Milk, British Rose, Mango en Moringa. Ik probeerde de laatste drie daarvan. De Body Yogurts hebben een inhoud van 200 ml. en kosten € 10,00.

100% vegan

De Body Yogurts zijn 100% veganistisch! Ook zijn de producten proefdiervrij, net als de rest van het assortiment van The Body Shop dat is. Yay!

Oordeel

Ik was al bekend met de body butters, die hier op lijken. Deze Body Yogurts zijn dunner van structuur en meer geschikt voor deze warmere periode van het jaar. Met als bijkomend voordeel dat ze dus razendsnel intrekken! Ik heb het niet getimed, maar 15 seconden komt wel dichtbij in de buurt. Het is echt een uitkomst, want ik ben behoorlijk ongeduldig als het aankomt op dagelijkse huidverzoring. Vaak laat ik het dan ook maar zitten, omdat ik geen zin (of tijd) heb om te wachten tot een crème of lotion is ingetrokken in mijn huid tot ik me kan aankleden. Dat is hierbij verleden tijd!

Ik vind alle drie de Body Yogurts prettig en lekker ruiken: maar de Moringa is mijn favoriet. Dat is sowieso op White Musk na mijn favoriete Body Shop geur: licht en fris bloemig. Ik was dan ook erg blij dat deze in het pakketje zat dat ik mocht uitproberen. Ik vind het ook super dat deze producten vegan zijn! Het enige dat ik anders zou willen zien is toch de verpakking: ik geef aan verzorgingsproducten altijd de voorkeur aan tubes, omdat dat een stuk hygiënischer is en ik het idee heb dat het product daardoor langer goed blijft. Ik gebruik bij deze Body Yogurts een spatel om het uit de pot te halen.

Heb jij de Body Yogurts al geprobeerd?

Kijk hieronder voor nog meer artikelen over vegan beauty en verzorging!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer