Lush moederdag 2022: de vegan collectie

Ieder jaar brengt Lush speciaal voor moederdag een aantal bijzondere producten uit en zo ook dit jaar. Ik heb er een aantal gekregen (die je op de eerste foto ziet) en geprobeerd en laat je in dit artikel de collectie zien!

 Verpakkingsvrij en recycling

De meeste producten van deze tijdelijke lijn van Lush is naked, oftewel verpakkingsvrij. Het materiaal van de flesjes en potjes is gemaakt van 100% gerecycled plastic. En wist je dat wanneer je 5 van deze lege en schoongemaakte potten en/of flesjes terugbrengt naar een filiaal van Lush je een gratis vers gezichtsmasker krijgt? Je kunt er ook voor kiezen om € 0,50 korting te krijgen voor iedere teruggebrachte verpakking. Lees er hier meer over!

EcoFlo

Bestel je online, dan worden de Naked producten beschermd door EcoFlo, dat zijn langwerpige schuimpjes die gemaakt zijn van 100% plantaardig zetmeel. Ze lossen snel op in water en in de grond zijn ze volledig biologisch afbreekbaar.

Moederdag collectie 2022

De moederdag collectie van Lush dit jaar kun je hieronder zien. Niet alleen moeders, maar ook oma’s, buurvrouwen, vriendinnen, zussen of andere vrouwen in je leven die belangrijk voor je zijn verdienen iets fijns op Moederdag!

Mimosa showergel

Een heerlijke douchegel gemaakt met mimosa absolue en verse jus d’orange. Ik ben zelf groot fan van deze douchegel, het heeft een heerlijke frisse geur en het maakt mijn huid zo zacht!

 • 100 gram € 8,00
 • 250 gram € 16,00
 • 500 gram € 27,00

Rose gold bath bomb

Laat deze bath bomb in een bad vol water vallen en geniet van oranje-roze tinten en een kalmerende en bloemige geur. Wat een beauty van een bath bomb!

 • 185 gram 1 stuk € 7,50

Yummy custard

Ik blijf maar ruiken aan dit potje met yummy custard body wash. Wat een zalige geur, het is gemaakt met romige vanillehavermelk en aloë vera. Heel fijn voor onder de douche, een weldaad voor je huid! Je kunt het ook in bad gebruiken.

 • 100 gram € 10,00
 • 225 gram € 19,00

Lovely handbalsem

Een handbalsem gemaakt met ylang ylang en kerrieplant absolue voor een zachte huid.

 • 100 gram € 15,00

The elephant in the tea room bath bomb

Een prachtige bath bomb in de vorm van een theepot in de kleuren blauw en roze. Gemaakt met Sencha-thee, bergamot en een scheutje sojamelk.

 • 200 gram 1 stuk € 7,50

Jasmine bath bomb

Deze prachtige bath bomb heeft de heerlijke geur van jasmijn en ylang ylang.

 • 120 gram 1 stuk € 6,00

Buzzy mum zeep

Dit schattige zeepje is geschikt voor de handen en het lichaam en is gemaakt met fruitpoeders en huttentutzaadjesolie.

 • 80 gram 1 stuk € 8,00

Besties bubble bar

Deze bubble bar in de vorm van twee girafjes ruikt heerlijk. Verkruimel de bubble bar onder de lopende kraan van het bad.

 • 120 gram 1 stuk € 8,00

Atom Heart Mother Bath Bomb

Een vrolijke verschijning die ruikt naar zoete appeltjes en als je ‘m eenmaal in het badwater laat vallen, zorgt voor een explosie aan geur en kleur. De bergamotolie werkt verkwikkend en reinigend, de nerolie-olie werkt verstevigend en de sinaasappelolie werkt herstellend.

 • 200 gram 1 stuk € 6,00

Wonder mum oogmasker

Een bijzonder oogmasker met venkelzaadinfusie en wortelsap. Bewaar in de koelkast tot je ‘m gebruikt!

60 gram 1 stuk € 7,00

Pakketten

Bij Lush kun je ook terecht voor vele mooie pakketten en ook enkele moederdag pakketen zoals onderstaande. Bekijk het aanbod op de website!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer