Lush kerst 2017

Zoals ieder jaar heeft Lush voor de feestdagen speciale producten uitgebracht. Ik heb een aantal producten uit de kerstcollectie geprobeerd en vertel je er in dit artikel meer over. Gotta love Lush

I Love Lush
Ik hou van Lush, al jaren. Ik kan me nog herinneren dat een bezoekje aan steden als Amsterdam en Den Haag hoe dan ook bestond uit een bezoekje aan Lush. Dat was voordat er hier in Rotterdam een winkel werd geopend, alweer jaren geleden. Natuurlijk kun je ook online bestellen en dat deed ik ook wel eens, maar toch: niks gaat op boven het zelf voelen en ruiken van de producten. En er hangt altijd zo’n fijne, positieve sfeer daar met altijd vriendelijke en opgewekte medewerkers die je alles willen vertellen over de producten. Ik ben fan.

Niet op dieren getest en vegan
Lush test haar producten en ingrediënten ervan niet op dieren en ook is een groot deel van het assortiment vegan! Alle producten die ik in dit artikel laat zien zijn dat en bevatten dus geen dierlijke ingrediënten zoals bijenwas. Yay!

Hohoho
Speciaal voor de feestdagen is er een lijn met winterse producten gelanceerd. Dat zijn er echt een heleboel: kijk hier maar eens. Hohoholy moly, wat een boel!

Live a Lush Life…
Dat doe ik maar al te graag! Wat er allemaal in dit heerlijk geurende pakket zit? Ik laat het je zien!

Rose Jam Naked showergel / 240 gram / € 16,50
Wat is dit een fijn product! En fijn voor het milieu ook, want deze douchegel heeft geen verpakking. Hoe je het gebruikt? Kijk even naar dit leuke filmpje:

Het ruikt heerlijk door de rozen, citroenolie en vanille die er in zit. De arganolie zorgt voor een zacht velletje, want het werkt heel erg verzorgend. Ik vind deze douchegel echt superfijn!

Golden Wonder bath bomb / € 5,95

Hoe leuk ziet deze bath bomb er uit? Het ziet er uit als een cadeautje en dat is het ook. Het is gemaakt met zachte sinaasappel- en limoenolie. Heerlijk!

Saucy Snowcake zeep / € 6,25

Zeep om op te eten zo lekker, staat er op de website van Lush. Inderdaad: je zou er zo je tanden in willen zetten. Niet zo gek, want het is gemaakt van roos, cranberry en cashewnoten. De sojamelk en kruidnagel hebben een verzorgende en verwarmende werking op je huid. Goed voor je huid tijdens gure winterdagen!

Twilight Sparkle Jar / € 9,95

Deze sparkle jar was helemaal nieuw voor mij. Huh waar zijn die twee gaatjes nou voor? Op de website van Lush staat gelukkig een duidelijk filmpje. Kijk maar:

Wat een zalige geur, deze komt van de mix van ylang ylang en lavendel. Yum!

Christingle Body Conditioner / 100 gram / € 15,95

Wat een frisse geur komt er uit dit potje: menthol en pepermunt zorgen voor een kick die je wakker maakt. Ideaal om in de ochtend te gebruiken, smeer jezelf er mee in onder de douche of in bad en spoel af en voel je als herboren. De romige murumuru- en sheaboters zorgen voor een verzorgde huid!

Kijk hieronder voor nog meer artikelen over vegan beauty en verzorging!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer