Douglas VEGAN verzorgingslijn: nu 50% korting!

Van de week liep ik even de Douglas binnen om een lippenbalsem te kopen. Douglas heeft namelijk een eigen lijn genaamd Naturals die vegan, biologisch en 100% natuurlijk is, waaronder ook een lippenbalsem! Tot mijn verbazing zag ik dat alle producten waren afgeprijsd naar de helft. Een verkoopster legde me uit dat deze lijn een nieuw jasje krijgt. Alle oude verpakkingen mogen dus weg voor een zacht prijsje en zijn nog helemaal prima. Dat is nog eens leuk shoppen! 

Ik heb een aantal producten van de Naturals lijn ingeslagen. Mijn huid kan wel wat extra’s gebruiken met dit gure weer!

Bekijk hier alle artikelen uit deze serie.

WINNEN? [DE WINACTIE IS GESLOTEN EN DE WINNAARS HEBBEN PERSOONLIJK BERICHT ONTVANGEN!]
Ik heb twee pakketjes samengesteld om weg te geven bij deze winactie: 1 pakketje met handcream, regenerating mask en lipbalm en 1 pakketje met regenerating mask, face cream day en lipbalm. Het enige dat je hoeft te doen is hieronder te reageren met welk product jou het fijnste lijkt uit de Naturals serie. Je kunt meedoen t/m zondag 7 januari 2018 20.00 uur, daarna kies ik 2 winnaars. Succes!

Dit artikel is niet gesponsord.  

Kijk hieronder voor nog meer artikelen over vegan beauty en verzorging!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

120 reacties

 • Reply Chris

  Ik zou graag het pakketje met de face mask, day cream en lipbalm willen winnen! Gave actie dit! En mooie producten ook!

  3 januari 2018 at 12:41
 • Reply Kim

  Oh de Face Creme Day lijkt me heerlijk!! ??

  3 januari 2018 at 12:42
 • Reply Emma

  De lippenbalsem lijkt me zoo fijn! Heb altijd zulke droge lippen in de winter dus zo’n natuurlijke lippenbalsem kan ik wel echt gebruiken 🙂

  3 januari 2018 at 12:43
 • Reply Anouk Nijman

  Wat een leuke winactie!! Zelf eet ik nu ongeveer 8 maanden veganistisch en wil me graag wat meer verdiepen in vegan verzorgingsproducten! Dus dit lijkt me een goede start 🙂 en met dit gure weer is de handcreme echt een must have!

  3 januari 2018 at 12:44
  • Reply Sandra

   De lipbalm lijkt me heerlijk!

   3 januari 2018 at 15:56
 • Reply Loes Hartman

  Wat leuk zeg..ik kende de serie nog niet. Ziet er goed uit! De face cream lijkt mij heerlijk..die zou ik wel willen uitproberen en lippenbalsem gebruik ik altijd.

  3 januari 2018 at 12:44
 • Reply Sterre

  Ahh moeilijk kiezen! Maar de lippenbalsem lijkt me superfijn!! Ik doe graag mee:)

  3 januari 2018 at 12:47
 • Reply Gwen

  Als ik een pakketje win dan ga ik gelijk het masker proberen, want daar ben ik het meest benieuwd naar!❤?

  3 januari 2018 at 12:49
 • Reply Lea

  Wat een leuke actie! Vorig jaar februari ben ik veganistisch gaan eten en nu ben ik hard op weg om al m’n cosmetica en verzorgingsproducten te vervangen met cruelty free – vegan producten. Ik zou wel de hand cream willen uitproberen, want die gebruik ik veel! =)

  3 januari 2018 at 12:51
 • Reply Marga

  Lippenbalsem en handcreme zijn met dit gure weer wel heel fijn ?

  3 januari 2018 at 12:54
 • Reply Felie

  Het gezichtsmasker lijkt mij het fijnste. En wat een super leuke winactie!

  3 januari 2018 at 12:56
 • Reply Aimée van Leest

  Wat super dat Douglas ook vegan verzorgingsproducten heeft. Dit wist ik niet.
  Ik zou de face cream day heel goed kunnen gebruiken!

  3 januari 2018 at 12:58
 • Reply Ineke

  Ik ben heel nieuwsgierig naar de hand crème, lip balsem en regenerating mask.

  3 januari 2018 at 13:00
 • Reply Mieke

  Gaaf! De handcrème lijkt mij super fijn.

  3 januari 2018 at 13:01
 • Reply Tamara

  De handcrème. Ik heb elke dag schrale handen, zo erg dat ik mijn vriend niet eens mag aanraken omdat het net schuurpapier is haha :p

  3 januari 2018 at 13:03
 • Reply Jessica

  Oeh super!
  Ik zou de lipbalm en handcream sowieso graag proberen ??

  3 januari 2018 at 13:04
 • Reply Manon

  De handcrème lijkt me top!

  3 januari 2018 at 13:06
 • Reply Peggy

  Wat ziet dit er leuk uit!! Ik ben heel benieuwd naar de handcréme. Ik heb veel last van eczeem en al duizenden crémes gebruikt maar het lijkt allemaal niet het gewenste resultaat te geven. Deze lijkt me zeker het proberen waard!

  3 januari 2018 at 13:10
 • Reply Willeke

  Super leuke actie! Ik koop zelf ook altijd zulke natuurlijk mogelijke producten en dit lijkt me een goede kans om de Naturals lijn van Douglas te proberen. Ik wil graag de lippenbalsem en handcrème proberen, aangezien m’n lippen én m’n handen altijd super droog zijn deze tijd van het jaar.

  3 januari 2018 at 13:12
 • Reply Anne

  Wat een leuke actie! De handcrème zou ik graag willen uitproberen, mijn handen zijn met dit weer net schuurpapier..

  3 januari 2018 at 13:17
 • Reply Belinda van der Wal

  Het masker lijkt mij erg fijn om te proberen. De lippenbalsem gebruik ik al langer. Ik kan niet mwer zonder!

  3 januari 2018 at 13:20
 • Reply Katleen

  De lipbalm want die heb ik broodnodig!

  3 januari 2018 at 13:23
 • Reply Merel

  Ik wil graag mee doen met de winactie, Mij lijkt de face cream heel fijn!!?

  3 januari 2018 at 13:25
 • Reply Janske

  Maskertjes zijn zo fijn! Dus dat is mijn favoriet!

  3 januari 2018 at 13:28
 • Reply Lieke

  Nou wat een verwennerij: lekker face mask pakketje, beginnen om jezelf kadootjes te geven? goed voorbeeld

  3 januari 2018 at 13:29
 • Reply Niky

  Wat een leuke actie en doe graag mee! Ook ik kijk heel bewust of producten goed voor het milieu en dieren zijn. Dieren hoeven niet te lijden voor mijn comfort.

  Mij lijkt het maskertje en de lippenbalsem fijn. Nu in de winter heb ik een zeer droge huid en lippen en kunnen wel een boost gebruiken!

  3 januari 2018 at 13:30
 • Reply Raquel

  Oehhh de dagcreme en de lippenbalsem lijken me wel wat! Helaas met mijn 26 lentes nog steeds last van acne in combinatie met een droge huid. En nog steeds geen goede dagcreme kunnen vinden waarmee ik helemaal tevreden ben. Misschien dat deze dagcreme zonder troepjes dan eindelijk uitkomst kan bieden. Ook heb ik suuuuper droge lippen met dit gure weer dus een extra lippenbalsem voor mijn collectie is altijd fijn ?

  3 januari 2018 at 13:35
 • Reply Tine

  Wat een leuke winactie!

  Mij lijk de day cream erg fijn, aangezien ik tot nu toe nog niet ‘mijn’ day cream heb gevonden zou ik deze graag willen uitproberen.

  3 januari 2018 at 13:35
 • Reply Fouquets Nyssen

  Zalige producten lijkt me. Ik zou vooral nu beholpen zijn met de handcreme, handjes hebben het nogal te verduren met die wind en koude hier maar ook face masker omdat een goede vegan masker niet makkelijk te vinden is. ?

  3 januari 2018 at 13:38
 • Reply Olga van Steenbergen

  Oeh een vegan dagcrème heb ik nog niet! En lippenbalsem kan ik nooit genoeg van hebben met dit weer, altijd schrale lippen ?

  3 januari 2018 at 13:38
 • Reply Eefje

  Het masker lijkt me top! En de lipbalsem… eigenlijk alle producten wel, top dat deze er zijn (vegan). Wil ze graag proberen en als ze bevallen blijf ik ze gebruiken!

  3 januari 2018 at 13:39
 • Reply Dorien

  De handcreme ? & lipbalm ? lijken me heel fijn! ? ?

  3 januari 2018 at 13:45
 • Reply Rima

  De Regenerating Mask lijkt mij zo fijn van de collectie!

  3 januari 2018 at 13:46
 • Reply Mejuffrouw_M

  De Face Cream Day is hopelijk fijn! (Zeker met dit weer!) Maar de lippenbalsem lijkt me ook prettig 🙂

  3 januari 2018 at 13:48
 • Reply Grace

  ?leukk!! De handcream lijkt me ideaal?

  3 januari 2018 at 13:51
 • Reply Alice

  Ohhh wat heerlijk dat het VEGAN is! Mij lijkt het gezichtsmasker het heerlijkst! Ik hou van argan olie!

  3 januari 2018 at 13:52
 • Reply Agnes

  De facecream lijkt me heerlijk ?

  3 januari 2018 at 13:56
 • Reply Milly Dinghs

  Ik zie het al voor mij! Lekker warm bad, face mask daarna een cremepje.
  G E N I E T E N ❤

  3 januari 2018 at 13:56
 • Reply Melisa

  Wat lijkt mij de regenerating mask, face cream day en lipbalm een fijn pakketje! ??

  3 januari 2018 at 14:05
 • Reply Amanda

  Wat een mooi pakketje! Ik hou van Argan Olie en ik ben zelf ook vegan! Graag zou ik willen winnen:)

  3 januari 2018 at 14:13
 • Reply Simone

  Wat leuk! Ik maak graag kans op het pakketje met de facecream ♥

  3 januari 2018 at 14:25
 • Reply Anne

  Mij lijkt me de handcreme fijn om eens te proberen. Zeker met dit koudere weer kunnen mijn handen wel wat extra verzorging gebruiken. Én dit is natuurlijk een mooi cadeautje voor mezelf als motivator om experiment om een maand lang vegan te eten, vol te houden! ??

  3 januari 2018 at 14:38
 • Reply Fleur van de Schoot

  Met een nieuwe face creme en lippenbalsem kan ik in 2018 goed beginnen en lekker shinen!

  3 januari 2018 at 14:57
 • Reply catherine

  Die hand cream en de facemask lijkt me heeerlijk! we zijn momenteel aan het klussen da kan ik zo iets zeker goed gebruiken ?

  3 januari 2018 at 15:17
 • Reply Daphne

  Al deze producten klinken super fijn! ? Zeker de regenerating mask lijkt me heerlijk, want soms even relaxen met een maskertje op is iets wat ik heel ontspannend vind, maar toch niet zo snel uit mezelf ga doen.

  3 januari 2018 at 15:51
 • Reply Emmy

  Leuke winactie! Mij lijkt de lipbalsem heel fijn. Heb zelf snel droge lippen.

  3 januari 2018 at 16:12
 • Reply Marian B

  Allereerst nog de beste wensen, het mag nog toch! Leuke pakketjes! Ben naar alles wel nieuwsgierig eigenlijk 😉 Ik ben nog zoekende naar een goed verzorgend product voor mijn gezicht daarom ben ik toch het meest nieuwsgierig naar de face cream day.

  3 januari 2018 at 16:19
 • Reply Annelies

  Wat leuk!! Het eerste pakketje lijkt mij wel wat!!

  3 januari 2018 at 16:26
 • Reply Joyce Dijks

  Regenerating mask, ik ben dol op maskers! ?Onwijs leuk dat je dit doet voor je volgers!

  3 januari 2018 at 16:28
 • Reply Patricia

  Hoi Suzanne, wat een leuke en lieve actie van jou! Zou het super graag proberen, zoek nog steeds fijne en pure Vegan verzorgingsproducten, pakketje met de handcreme dan kan ik die proberen voor op mijn werk ma a et vele handen wassen 🙂

  3 januari 2018 at 16:29
 • Reply Laura

  Ik ben erg benieuwd naar het lip product. Ik krijgt vaak een vieze smaak van lipbalm of enkel een vettig laagje op mijn lippen dat verder niks doet!

  3 januari 2018 at 16:35
 • Reply Tamara de jonge

  De handcream en de lipbalm lijken me heel fijn met dit winterse weer. Ben nog steeds niet compleet vegan maar wel al steeds meer zaken waaronder ook verzorgingsproducten, aan t vervangen voor vegan producten ?

  3 januari 2018 at 16:48
 • Reply Noa

  Aah wat een fijne winactie! Vooral de lipbalm zou héél erg welkom zijn op dit moment, want m’n lippen komen de winter helaas nooit door zonder scheuren aan alle kanten. En dat is niet heel relaxed als je geniet van je iets te gekruide vegan maaltje haha.

  3 januari 2018 at 17:01
 • Reply Sarah

  Face cream pakketje graag! Over twee dagen verhuis ik weer terug naar Nederland en moet ik alle vegan goodness uit the UK missen (en het oh zo prachtige NLse weer weer trotseren en een face cream zou me goed beschermeb tegen de kou ? (ja het schijnt de afgelopen tojd beter weer te zijn geweest hier dan daar bij jullie!)

  3 januari 2018 at 17:11
 • Reply Debbie

  Wat een fijne winactie! Ik ben erg benieuwd naar de lippenbalsem, dat lijkt me een fijn product. Groetjes, Debbie

  3 januari 2018 at 17:11
 • Reply Eileen

  Wat een super leuke actie!!! Ik ben heel benieuwd naar het gezichtsmaskertje omdat mijn schrale en droge huid wel een flinke boost kam gebruiken! Het is lastig om met mijn overgevoelige huid de juiste producten te vinden en daarom altijd leuk om weer eens wat nieuws uit te proberen 🙂

  3 januari 2018 at 17:23
 • Reply Myrthe

  Ik zou super graag de gezichtscreme willen proberen! Mijn huid is super droog door djt weer en ik kan geen goeie creme vinden 🙁 misschien werkt deze eindelijk wel goed!
  Ps ik vind je blog en recepten echt super gaaf mijn inspiratie om steeds meer vegan te maken ipv vegetarisch!!

  3 januari 2018 at 17:30
 • Reply Larissa

  Mij lijkt de regenerating mask heel erg fijn! Ik heb een hele gevoelige huid en daar helpen maskertje enorm bij en dan vooral de natuurlijke versies! ?

  3 januari 2018 at 18:03
 • Reply Lieve

  Wat een goede tip! Ik zou de hand creme wel lekker vinden, ik werk met mijn handen en heb af en toe hand creme nodig om ze verzorgd te houden en als het dan ook nog is helemaal green is voelt het nog beter! Love it!

  3 januari 2018 at 18:14
 • Reply Elke

  Lippenbalsem!! Daar kun je nooit genoeg van hebben en dan ook nog eens vegan ❤️

  3 januari 2018 at 18:34
 • Reply Kasane

  De face cream day lijkt mij heerlijk. Altijd een erg droge huid met dit koude weer. Mijn gezicht leidt daar af en toe wel onder.

  3 januari 2018 at 18:39
 • Reply Maartje

  Leuke actie, met producten waar je helemaal achter kunt staan! Als ik gekozen word, zou ik graag het pakketje met de handcreme willen!

  3 januari 2018 at 18:56
 • Reply Marieke

  Ik wil graag meedoen voor mijn Vegan-vriendin Yolanda. Ik eet regelmatig overheerlijk Vegan bij haar en ik wil haar bedanken (ook voor haar input en recepten) met jouw pakketje nr. 2 ?

  3 januari 2018 at 19:09
 • Reply Vera

  Aaaah, wat is dit een heerlijk pakketje. Mij lijkt de facemask me heel fijn. Ben al een tijdje aan het overgaan naar natuurlijke producten. Dit sluit daar heel goed bij aan 🙂

  Liefs,

  Vera van TIM

  3 januari 2018 at 19:23
 • Reply Mèlanie Hendriks

  Mij lijkt de face crème super. Ik heb altijd (in de winter) een droge huid. Ook mijn lippen zijn met dit weer super droog dus ook de lip balsem lijkt mij een heerlijk product!

  3 januari 2018 at 19:25
 • Reply Rhodé

  mij lijkt de lippenbalsem fijn, omdat het namelijk heel moeilijk is om veganistische lippenbalsem te vinden die ook nog goedkoop is, dus ik ben heel benieuwd. liefs

  3 januari 2018 at 19:54
 • Reply Joyce

  Oeh bedankt voor de tip! Face creme lijkt mij fijnste, super voor deze winter periode.. droge huid 🙁

  3 januari 2018 at 20:06
 • Reply Elice

  In dit jaargetijde lijkt me het regenerating mask erg lekker, maar ze hebben meer producten die me lekker lijken bijvoorbeeld de soothing cleansing foam.

  3 januari 2018 at 21:01
 • Reply Miranda

  Ik twijfel tussen de handcreme en lipbalm. Met andere woorden mijn handen en lippen zijn al snel droog. Hét product heb ik nog niet gevonden, deze lijn (in welk jasje dan ook) klinkt erg positief!

  3 januari 2018 at 21:02
 • Reply Julie

  Nice! Wist niet dat ze veganistisch verzorging dingen bij de Douglas verkopen. Ik ben namelijk heel benieuwd naar de facecream 🙂

  3 januari 2018 at 22:11
 • Reply Lydia

  Oh, alles lijkt mij verantwoord heerlijk smeren.. De handcreme en lipbalsem zijn dagelijks gebruik voor mij aangezien ik in de bloemen werk en vaak in de kou sta en door het water droge (werk) handen krijg
  ?

  3 januari 2018 at 22:21
 • Reply Dilara

  Ik zou graag het pakketje met handcream, regenerating mask en lipbalm willen! Ik ben al erg lang aan het tobben met mijn droge huid en heb erg last van gevoelige/droge lippen.. ik heb al zoveel ” bekende ” merken geprobeerd maar helaas werkt het niet. Handcream lijkt mij erg fijn voor mijn baan in de zorg wat ik elke dag met liefde doe!

  3 januari 2018 at 23:20
 • Reply Laura

  Wauw GO Douglas! Wat vind ik het leuk dat ik voor al deze info gewoon een kijkje kan nemen op jouw site! Ik word mezelf er steeds meer bewust dan om zoveel mogelijk plantaardige producten te gebruiken en zo ook dus voor mijn lichaam. Ik vind het ook zo belangrijk dat producten dierproef vrij zijn.. het idee dat er op die arme beestjes getest worden om ons een product te kunnen verkopen, blijft een sneu idee.
  Ik zag op je instastories dat er een artikel aankomt met welke vegan producten jij nu gebruikt, ben super benieuwd!
  Mijn vraag is nog wel.. hoe kan je nou checken of een merk test op dieren? van een aantal cosmetica merken weet ik het wel, maar je gebruikt zoveel verschillende merken en producten!

  maar nu ik toch reageer en er ook win actie is, lijkt mij die lippenbalsem er tof, maar ook die dagcreme!
  bedankt voor alle leuke artikels en fijne inzichten!
  x laura

  3 januari 2018 at 23:49
 • Reply Natascha (Plantaardiger)

  Wauw, zo’n reacties al. Toch doe ik gewoon ook een poging om te winnen 🙂 ik ben heel nieuwsgierig naar de habdcreme. Omdat ik het lastig vindt een goede vegan variant Te vinden die echt voedt. Met sl dat tuinieren hebben mijn handen echt een goede creme nodig. Dus daarom kies ik voor dat pakketje. Succes met loten/kiezen. Liefs Plantaardiger

  4 januari 2018 at 01:17
 • Reply Sascha

  Regenerating mask klinkt precies als iets wat ik nodig heb op dit moment! Ik ben me weer hard aan het voorbereiden op de naderende tentamens en kan te weinig rustmomenten vinden. Ik kan er nu al naar uitkijken dit als ‘beloning’ op m’n gezicht te smeren na afloop haha! Ik zag het gisteren in je story al voorbijkomen en ben meteen op de Douglas site gaan kijken. Toen kwam ik erachter dat ze sinds kort ook de Better than Sex mascara van Too Faced verkopen en daar was ik al zo lang naar op zoek! Dus dank je wel, nu heb ik en deze geweldige lijn natuurlijke producten ontdekt en m’n droommascara mogen vinden <3

  4 januari 2018 at 01:41
 • Reply Marcia

  Wat een toffe actie! Wat fijn dat ik nu weet dat Douglas deze lijn heeft! Ik wil deze zo graag testen. Omdat ik mij sinds kort vanwege gezondheidsredenen bewuster moet worden van voeding en wat er op en in mn lichaam gaat, lijkt het me supergaaf om dmw van deze winactie deze producten te mogen testen! Ik ben op zoek naar eerlijke en goede producten voor mn huid en hoop dat met de handcream, regenerating mask en lipbalm te mogen ervaren. Spannend!

  4 januari 2018 at 03:39
 • Reply Rika

  Wat een leuke aktie. De handcreme lijkt mij fijn om uit te proberen…

  4 januari 2018 at 05:40
 • Reply Joyce de Bruin

  De facecream zou ik zeker willen proberen. Ik wist niet dat Douglas deze lijn had en mijn ‘gewone dagcrème is bijna op.

  4 januari 2018 at 08:27
 • Reply Linda

  Het pakketje met de handcreme lijkt mij erg fijn. En eigenlijk niet voor mijzelf, maar voor mijn moeder. Zij heeft in deze wintermaanden zo’n last van haar handen dat de scheuren er in zitten. Hopelijk helpt dit voor haar!

  4 januari 2018 at 08:59
 • Reply Suus

  Leuke actie!
  Ik ben heel erg benieuwd naar de face cream. Altijd lastig om een goede crème voor mijn moeilijke huid te vinden!

  4 januari 2018 at 09:12
 • Reply Anouk van der Bijl

  Zooooo!!!! Het regenerating mask lijkt me wel een opfrissertje voor mijn vegan ‘winterhuid’ ? #proudvegan

  4 januari 2018 at 10:15
 • Reply Iris

  Leuk en lief initiatief! Ik ben super benieuwd naar het masker! Duimen 🙂

  4 januari 2018 at 14:50
 • Reply Evy

  Aaaah deze producten!!! De regenerating mask lijkt me heerlijk!

  4 januari 2018 at 15:01
 • Reply Myrthe

  Wat een leuke actie! Ik zou zou graag kans maken op het pakketje met handcream, regenerating mask en lipbalm.
  Mijn favoriete product zal denk ik de handcream zijn. Ik de winter heb ik vaak droge handen dus dan komt zo’n crème altijd van pas. Uiteraard laat ik me graag positief verrassen door het masker en de lipbalm 🙂
  Ik volgde je al op Bloglovin’ (meermyr) en daar zal ik dit artikel zo ook nog even loven en saven.

  4 januari 2018 at 17:13
 • Reply Sarah

  Wat leuk deze korting! Ik ga morgen eens langs om te kijken wat ze hier in de Douglas hebben, de face foam lijkt me erg fijn. De lipbalsem heeft mijn zus en die vind hem heel fijn, dus daarom zou het extra leuk zijn om die te winnen 🙂

  4 januari 2018 at 17:51
 • Reply L

  Oh ik ga ook kijken! En winnen is helemaal leuk natuurlijk ?

  4 januari 2018 at 19:08
 • Reply Anita H.

  Geen idee welk product het prettigst is. Maar vooral benieuwd naar de handcrème.

  4 januari 2018 at 19:13
 • Reply Annelies

  Ik ben dol op maskers, en ben daar dan ook het meest benieuwd naar!

  4 januari 2018 at 19:39
 • Reply Eveline

  Wat een heerlijk pakketje! De hand cream lijkt me fijn tijdens deze gure dagen.

  4 januari 2018 at 22:28
 • Reply Mady

  Ik ben nog maar sinds kort overstap aan het maken van vegetarier naar veganist en kom ik hier af en toe inspiratie opdoen en eetgewoonte doortrekken naar verzorgingsprodukten zou ultieme doel kunnen zijn!

  5 januari 2018 at 10:15
 • Reply Frieda

  Pakketje 2 lijkt me leuk: regenerating mask, face cream day en lipbalm

  5 januari 2018 at 15:01
 • Reply Maud

  Vooral de lippenbalsem en facecream. Ik ben echt iemand die paniek heeft als ik mijn lippenbalsems niet bij mij heb, altijd zo last van drogen lippen!

  5 januari 2018 at 17:28
 • Reply Claudia

  Ooooh hoe moet ik hier nou een keuze uit maken? Ok, na uren inwendig overleg valt mijn keuze op de regenerating face mask en lippenbalsem❤️

  5 januari 2018 at 22:45
 • Reply Laura

  Tof! Ik ben heel benieuwd naar deze lijn en dan vooral de handcreme. Met dit koude en gure weer zijn mijn handen altijd snel droog en schraal. Een goede handcreme mag dan ook nooit ontbreken in mijn tas.

  6 januari 2018 at 12:10
 • Reply Mathilde

  Leuke winactie! 🙂 Het Smoothing Serum uit de lijn heeft wel een erg hoog verwennerij-gehalte, lijkt me. En dat cruelty-free. Die zou ik dus maar wat graag proberen!

  6 januari 2018 at 15:10
 • Reply Jacky

  De handcreme en lippenbalsem lijken me ontzettend fijn. Wel aan toe met dit koude weer brrr

  6 januari 2018 at 20:05
 • Reply helga

  De handcream lijkt me heerlijk

  6 januari 2018 at 21:13
 • Reply Whitney

  Ik ben heel erg benieuwd naar het masker, heerlijk om uit te proberen tijdens mijn volgende stedentrip met SuuS..

  6 januari 2018 at 21:23
 • Reply Evie

  Mij lijkt de face cream wel wat! Ik doe helaas nog steeds met mijn niet vegan dagcrème en ben hard op zoek naar een fijne en betaalbare vegan dagcrème.

  6 januari 2018 at 21:30
 • Reply Evie

  Mij lijkt de face cream wel wat! Ik doe helaas nog steeds met mijn niet vegan dagcrème en ben hard op zoek naar een fijne en betaalbare vegan dagcrème.

  6 januari 2018 at 21:31
 • Reply Elise

  Oh wow! Vegan lipbalm! Mijn lippen zijn zo droog, dus die kan ik zeker gebruiken.

  6 januari 2018 at 21:31
 • Reply Tessa

  Het masker lijkt me heerlijk! Ik ben me steeds meer aan het verdiepen in de vegan lifestyle en ook mijn verzorgingsproducten aan het vervangen door natuurlijke producten. Ik zou graag een pakketje winnen 🙂

  6 januari 2018 at 21:34
 • Reply Jolanda Domen

  Ik zou het wel willen winnen voor mijn nicht. Maar geen idee wat zij het fijnste vind. Maar ze is snel tevreden en wil ook veel uitproberen als echte vegan. Dus wie weet winnen we iets voor haar.

  6 januari 2018 at 21:49
 • Reply Winny Schepers

  Ooooooo, dat is lief dat je een setje wil delen met je lezers. Het setje met het masker, dagcreme en lipbalsem lijkt mij heerlijk? Duimen maar!

  6 januari 2018 at 21:52
 • Reply Vera van der Keur

  De handcreme lijkt me geweldig ?

  6 januari 2018 at 22:01
 • Reply Aïde

  Een fijne vegan lipbalm lijkt me heerlijk. Eindelijk verzorgde lippen in dit koude weer

  6 januari 2018 at 22:03
 • Reply Monique cadee

  De lipbalm of hand crème ?

  6 januari 2018 at 22:05
 • Reply Karen

  Ik ben onwijs benieuwd naar de face cream day ! Al langer op zoek naar een goeie voedende dagcreme. Hier erg benieuwd naar en nog vegan ook ?? ik doe graag mee ?

  6 januari 2018 at 22:14
 • Reply Linnie

  Ik kan deze tijd van het jaar niet zonder een lippenbalsem..dus daar ben ik het meeste benieuwd naar!! Supertoffe winactie 🙂

  6 januari 2018 at 22:16
 • Reply Ilja W

  Ik ben erg benieuwd naar de lippenbalsem en het masker

  6 januari 2018 at 22:18
 • Reply nancy

  ik denk dat het allemaal goeie produkten zijn ,maakt ni uit ik ben blij met wat ik win ,
  ik heb een hele gevoelige en heel droge huid

  6 januari 2018 at 22:21
 • Reply Ellen

  Een lipbalm lijkt mij fijn.

  6 januari 2018 at 23:11
 • Reply Lianne Beltman

  Wat ontzettend leuk! Ik doe graag mee voor het pakketje met de handcreme 🙂

  6 januari 2018 at 23:14
 • Reply Lisa

  Ik ben nog steeds op zoek naar een fijne vegan lippenbalsem. Zou het dus te gek vinden als ik er een mag winnen.

  7 januari 2018 at 00:08
 • Reply Marloes

  Ik ga voor het setje met de dagcreme! ??

  7 januari 2018 at 07:40
 • Reply Mirte

  Oehh, die lippenbalsem zou ik graag willen proberen!?

  7 januari 2018 at 08:09
 • Reply Eva

  Ik doe ook graag mee met de wijn actie, die met het gezichtsmasker lijkt me fijn! Groetjes Eva

  7 januari 2018 at 09:19
 • Reply Perihan

  Regenerating mask kan ik wel gebruiken 🙂

  7 januari 2018 at 17:56
 • Reply Saranne

  Wat een leuke actie! Ik zoek al een tijdje een fijne nieuwe lippenbalsem, ik ben erg benieuwd naar deze 🙂

  7 januari 2018 at 18:51
 • reageer