Lush Pasen 2017

Speciaal voor Pasen ontwikkelde Lush een aantal producten die tijdelijk verkrijgbaar zijn. Ik probeerde er twee: Chocolate Easter Egg zeep en een douchegel met de briljante naam Wash Behind Your Ears. Lees snel verder!

Chocolate Easter Egg zeep
Romige vegan witte chocolade, zoete vanille en frisse citroen, daar is deze vrolijk uitziende zeep van gemaakt. Ik kon niet wachten om het te proberen! Het is betaalbaar met € 4,75 per stukje van 100 gram. Ik vond de geur een beetje tegenvallen: deze is niet zo sterk als ik van Lush gewend ben. Jammer! Ook deed het niets voor mijn huid naar mijn gevoel, het maakte het iets te ‘squeeky clean’. Niet voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

Wash behind your ears showergel
Een stuk enthousiaster ben ik over deze knaloranje douchegel. Het ruikt heel lekker naar jasmijn en rozen en liet mijn velletje een stuk zachter na het douchen. In deze douchegel met geweldige naam zit bovendien een wortelinfusie. Wortels zitten vol met vitamine A en B die de je huid soepel houden en dat is te voelen! Prijs: voor een flesje van 100 gram betaal je € 7,95.

Bekijk hier alle producten van Lush die tijdelijk verkrijgbaar zijn voor Pasen!

Nog meer lezen over Lush? Kijk dan naar recente artikelen:

Review Lush No Drought droogshampoo – link

Lush voetverzorging – link

Kijk hieronder voor nog meer artikelen over vegan beauty en verzorging!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer