De TikTok toppers van Lush

Big shampoo, Super Milk, Sleepy, Feeling Younger, Silky Underwear

Vind jij TikTok ook zo fantastisch? Ik wel: ik heb er al zoveel goede foodhacks en tips vandaan zoals je in deze serie kunt zien. Maar staan er al aardig wat producten hier in huis want ‘TikTok made me buy it’. En nu staat er weer een rijtje producten bij, van Lush om precies te zijn. Deze producten zijn heel populair op TikTok. Ik heb ze geprobeerd en vertel je in dit artikel wat ik ervan vind!

Big Shampoo

Deze Big Shampoo is op basis van zeezout en zorgt voor een beachy volume effect volgens de website van Lush. Het is verpakt in een grote zwarte pot en heeft wat mij betreft een typische lekkere Lush geur. Ik vond de structuur even wennen, de shampoo bevat grote zeezout korrels en het aanbrengen gaat heel anders dan normale shampoo. Na het uitspoelen voelde mijn haar vrij stug en droog aan, maar na het opdrogen viel dat gelukkig erg mee. Mijn haar had veel meer volume dan anders en het voelt inderdaad alsof je een hele dag op het strand bent geweest. Ik vind het een hele fijne shampoo en door de citroeninfusie en limoensap werden de highlights in mijn haar meteen een beetje opgefrist.

Oordeel: even wennen, maar een hele fijne shampoo die je haar veel volume geeft. Ik zou er wel een (leave-in) conditioner bij gebruiken.

Super Milk

Van alle producten die je in dit artikel ziet was ik naar Super Milk het meeste benieuwd. Ik had hier al zoveel video’s over voorbij zien komen met heel enthousiaste gebruikers. Vooral de geur zou fantastisch zijn. Super Milk is verkrijgbaar in een pompflacon en het is een leave-in conditioner. Lush noemt het zelf een conditioning hair primer en het is de eerste stap van de LOC methode waarbij L voor Liquid staat. LOC in LOC methode staat voor leave-in, oil en cream. Het is een volgorde van het gebruiken van producten op vochtig haar.

Super Milk is ondanks de naam vegan en bevat amandel, kokos en havermelk. Je brengt het na het wassen aan op je haar als een leave-in conditioner, niet uitspoelen dus. Je kunt het ook op droog haar aanbrengen om tussen wasbeurten door je haar op te frissen.

De geur word door velen op TikTok omschreven als just out of the shower fresh. Dat ervaar ik niet zo, ik ervaar het meer als een heerlijke lichtzoete geur die me doet denken aan het najaar met amandel en kaneel en een vleugje citroen. Je krijgt waar voor je geld: je haar wordt er lekker zacht van na het wassen maar vooral de geur: die rook ik werkelijk de hele dag en niet op een vervelende manier. Ik vind het een heel fijne leave-in conditoner en heb ‘m inmiddels in combinatie met de Big shampoo gebruikt. Een prima combinatie!

Sleepy hand- en bodylotion

Sleepy is al jaren één van mijn favoriete productlijnen van Lush. Ik krijg geen genoeg van de geur! Lush heeft zoveel producten met verschillende geuren en ik heb nog niet eens 1/100 van alles geprobeerd dus er is een kans dat dit ooit nog eens gaat veranderen maar voor nu is ook de geur van Sleepy mijn huidige absolute favoriete geur. Het is zo rustgevend, zo zoet en zo lekker. Het ruikt naar lavendel en hoewel ik normaal niet zo van lavendel hou (associaties met wc spray wellicht) is dit the good kinda lavendel en dat in combinatie met tonka ruikt fantastisch. De lotion is op basis van een milde haverinfusie en is zacht voor je huid. Ik gebruik het na het douchen voor het slapen gaan.

Een product dat bijna dezelfde geur heeft en ik zelfs nog meer waardeer is de Twilight Body Spray. Deze spray ik graag over het beddengoed voor het slapengaan. Zo lekker!

Feeling Younger

Een product met de naam Feeling Younger spreekt mij als veertig plusser meteen aan natuurlijk. Wat zit er in dat mysterieuze kleine potje met die veelbelovende naam? Het is een skin tint en die breng je op plekken op je gezicht als highlighter zoals je jukbeenderen, kaaklijn of wenkbrauwbot. Ook kun je het onder je foundation aanbrengen voor een subtiele glans. Het is onder andere gemaakt van havermout, amandelolie en cacaoboter wat zachte ingrediënten zijn voor je huid. Het aanbrengen gaat heel eenvoudig en de skin tint heeft een fijne substantie, die na het aanbrengen poederachtig aanvoelt. Heel mooi en subtiel, I like it!

Silky Underwear

Dit is een heel nieuw type product voor mij, namelijk dusting powder. Silky Underwear breng je na het douchen aan op je huid. Het zorgt voor een zachte huid dankzij de cacaoboter en maïsmeel en het is ook een uitkomst bij schurende bovenbenen in de zomer. Het ruikt ontzettend lekker naar jasmijn! Ik heb dit aangebracht op mijn bovenbenen en het werkt inderdaad heel goed bij schurende bovenbenen! Het werkt voor ongeveer 2 á 3 uur en daarna kun je het opnieuw aanbrengen als je wil. Ik heb gelezen dat je het ook als opfrisser voor je haar tussen wasbeurten in kunt gebruiken en een beetje van het poeder over je beddengoed kunt strooien voor een lekkere geur.

Bewaar de verpakkingen – Bring It Back!

Gooi het potje of flesje niet weg als het leeg is. Maak het schoon en breng ‘m terug naar de winkel voor € 0,50 korting op je volgende aankoop. Heb je 5 lege potjes of flesjes van Lush bij elkaar gespaard? Dan krijg je bij inlevering een gratis vers gezichtsmasker cadeau. Gooi trouwens ook testerpotjes niet weg mocht je die hebben, want die leveren je € 0,05 cent op per stuk! Alle verpakkingen worden na inzameling naar de Lush Greenhub gebracht waar ze verder worden verwerkt. Er komt een heleboel bij kijken, lees er hier alles over!

De producten in dit artikel heb ik gekregen van Lush om te proberen.

Bekijk hieronder de andere artikelen op de website over verzorgingsproducten. Uiteraard is alles wat je ziet vegan en proefdiervrij!

Big shampoo, Super Milk, Sleepy, Feeling Younger, Silky Underwear

De TikTok toppers van Lush

Vind jij TikTok ook zo fantastisch? Ik wel: ik heb er al zoveel goede foodhacks en tips vandaan zoals je in deze serie kunt zien. Maar staan er al aardig wat producten hier in huis want 'TikTok made me buy it'. En nu staat er weer een rijtje producten bij, ...
Lush Halloween collectie 2022

Lush Halloween collectie 2022

Ieder jaar is het weer een feestje: de Halloween collectie van Lush! Extra bijzonder en goed om te weten: de gehele collectie is veganistisch en bevat veel verpakkingsvrije producten! ...
Lush Limited Edition Orangutan bath bomb - help mee om het leefgebied van de orang-oetan te beschermen

Lush Limited Edition Orangutan bath bomb – help mee om het leefgebied van de orang-oetan te beschermen

Voor de derde keer hebben Lush en SOS de handen ineen geslagen om het laatste leefgebied van de orang-oetan te beschermen. Om bij te dragen aan de financiering heeft Lush een speciale bath bomb gelanceerd met gelimiteerde oplage. De volledige opbrengsten uit de verkoop van deze bath bomb gaan naar ...
Lush moederdag 2022: de vegan collectie

Lush moederdag 2022: de vegan collectie

Ieder jaar brengt Lush speciaal voor moederdag een aantal bijzondere producten uit en zo ook dit jaar. Ik heb er een aantal gekregen (die je op de eerste foto ziet) en geprobeerd en laat je in dit artikel de collectie zien! ...
Dierproefvrij: teken de petitie tegen dierproeven + tips

Dierproefvrij: teken de petitie tegen dierproeven + tips

Sinds 2013 is er een Europese wet waarbij het testen van cosmetica op dieren verboden is. Hierdoor is het leven van vele honderdduizenden dieren gered. Helaas komt deze in gevaar te komen: door een maas in de wet zou het testen van ingrediënten van cosmetica alsnog op onschuldige dieren mogelijk ...
Mijn vegan lichaam- en haarverzorgingsroutine (november 2021)

Mijn vegan lichaam- en haarverzorgingsroutine (november 2021)

Niet alleen mijd ik dierlijke ingrediënten in mijn voeding, ook let ik er op dat ze niet voorkomen in de producten die ik gebruik voor mijn huid- en haarverzorging. In dit artikel laat ik je zien wat ik momenteel gebruik! ...
Favorieten van juni 2021

Favorieten van juni 2021

Ik ben dol op het uitproberen van nieuwe producten, zowel op food als non-food gebied. In deze serie een terugblik naar de maand juni waarin ik kennis maakte met een aantal leuke en lekkere producten! ...
Favorieten van mei 2021

Favorieten van mei 2021

Ik ben dol op het uitproberen van nieuwe producten, zowel op food als non-food gebied. In deze serie een terugblik naar de maand mei waarin ik kennis maakte met een aantal leuke en lekkere producten! ...
Lush Moederdag 2021: de vegan collectie

Lush Moederdag 2021: de vegan collectie

Ieder jaar brengt Lush bijzondere producten uit speciaal voor Moederdag. Zo ook dit jaar! Ik kreeg ze opgestuurd om te proberen en ben zo enthousiast dat ik ze graag met je deel! Alle producten die ik hier laat zien zijn vegan en zoals alles van Lush: proefdiervrij ...
Mijn vegan lichaam- en haarverzorgingsroutine (januari 2020)

Mijn vegan lichaam- en haarverzorgingsroutine (januari 2020)

Niet alleen mijd ik dierlijke ingrediënten in mijn voeding, ook let ik er op dat ze niet voorkomen in de producten die ik gebruik voor mijn huid- en haarverzorging. In dit artikel laat ik je zien wat ik momenteel gebruik! ...
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer