Lush Limited Edition Orangutan bath bomb – help mee om het leefgebied van de orang-oetan te beschermen

Voor de derde keer hebben Lush en SOS de handen ineen geslagen om het laatste leefgebied van de orang-oetan te beschermen. Om bij te dragen aan de financiering heeft Lush een speciale bath bomb gelanceerd met gelimiteerde oplage. De volledige opbrengsten uit de verkoop van deze bath bomb gaan naar projecten die helpen bij de bescherming en het herstel van het regenwoud van West Toba op Sumatra.

Red het leefgebied van de orang-oetan

De organisatie SOS (Sumatran Orangutan Society) heeft financiering nodig om het regenwoud van West Toba op Sumatra te beschermen en te herstellen. Dit gebied is essentieel voor de orang-oetans en andere bedreigde dieren. Op deze pagina kun je alles lezen over deze actie en waarom het zo hard nodig is!

Orangutan bath bomb met zalige geur

Deze mooie bath bomb is bij Lush verkrijgbaar voor € 5,00 waarvan dus de volledige opbrengst naar de projecten gaat die helpen bij het herstel van het regenwoud van West Toba op Sumatra! De bath bomb bevat vanille,- kukul en patchouli-olie en ruikt zo lekker. Dit is voor mij de typische Lush geur die je ruikt wanneer je een Lush filiaal binnen stapt. Ik krijg er geen genoeg van!

Waan je in het Sumatraanse regenwoud

Extra leuk: nadat de bath bomb uiteen valt in bad, blijft er een papiertje over met daarop een QR-code. Scan de code en dompel je vervolgens onder in de geluiden van het Sumatraanse regenwoud.

Cadeau voor jezelf en voor anderen

Dit is niet alleen een heerlijk om te gebruiken voor jezelf, maar ook erg leuk om dierenvrienden in je omgeving cadeau te doen! Online verkrijgbaar en in de winkels van Lush. Wees er wel snel bij, want het is een Limited Edition!

EcoFlo

Bestel je online, dan wordt de Bath Bomb (en andere Naked producten, dus zonder verpakking) beschermd door EcoFlo. Ddat zijn langwerpige schuimpjes die gemaakt zijn van 100% plantaardig zetmeel. Ze lossen snel op in water en in de grond zijn ze volledig biologisch afbreekbaar!

Help mee

Wil je naast de aanschaf van de bath bomb op andere manieren helpen bij de projecten van SOS, dan kan dat op de volgende manieren:

  • deel een foto van de Lush Orangutan bath bomb en het verhaal erachter op jouw social media kanaal/kanalen
  • op de website van SOS kun je een rechtstreekse donatie doen, klik daarvoor hier
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer