Een krokante, luchtige én superlekkere snack die je in nog geen kwartiertje maakt met maar 4 ingrediënten. Nori-son om het op zijn minst niet te proberen! 🙂
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 150 graden en leg een vel bakpapier op een bakplaat. Neem 3 nori vellen en leg ze met de glimmende kant naar boven op het bakpapier. Meng de sojasaus met de sesamolie en bestrijk de norivellen er mee met behulp van een bakkwastje. Verdeel er dan sesamzaadjes over en bak 8 minuten in de oven. Leg de vellen op een taartrooster en laat afkoelen. Knip ze vervolgens in stukjes en serveer!
Nog meer recepten met maar 4 (of zelfs minder!) ingrediënten? Kijk dan eens op deze pagina, of naar het lekkers hieronder.
In deze serie probeer ik populaire food hacks en recepten uit die circuleren op TikTok. Deze keer probeerde ik de Two Ingrediënt bagel uit, die vooral populair is bij mensen die het Weight Watchers dieet volgen ... Lees verder
Pannenkoeken: wie lust ze niet? Als kind was ik er al dol op en ook nu eet ik ze graag. Met poedersuiker, jam en als veganist ook gewoon met kaas en spek, maar dan plantaardig. In dit artikel laat ik je zien hoe ik echte traditionele pannenkoeken bak. En er ... Lees verder
In deze serie probeer ik populaire food hacks en recepten uit die circuleren op TikTok. Deze keer een snack die momenteel heel populair is: het bestaat uit stukken paprika gevuld met roomkaas en Everything but the bagel seasoning. Dat wilde ik wel proberen! ... Lees verder
Onlangs heb ik een bijzondere paddenstoel ontdekt waarmee je allerlei kanten op kunt in de vegan keuken. Het leent zich qua vorm en structuur enorm voor het nabootsen van allerlei soorten vlees en vis. Als eerste maakte ik er coquilles mee! ... Lees verder
Onlangs verscheen er bij AH een plantaardige omelet in het assortiment op basis van tofu. Zoals je in dit artikel en in deze video kon zien, vind ik die heerlijk! Ik heb nu een eigen versie gemaakt, geïnspireerd op de AH tofu omelet. En die is ook waanzinnig lekker! ... Lees verder
Je moet er even de tijd voor nemen, maar dan heb je ook wat: zalige gebakken aardappelen met hartige vegan bacon en ui. Hier zul je niet snel left-overs van over houden! 🙂 ... Lees verder
Zelfgemaakt smaakt het lekkerst, en dat geldt absoluut voor deze kruidenboter. Je kunt 'm helemaal naar jouw smaak maken met verschillende kruiden. ... Lees verder
Vroeger aten we thuis altijd een toetje na het eten. Soms een schaaltje dubbelvla of yogurt met suiker en af en toe ook iets waar ik dol op was: roomtoetjes. Je weet wel, van die plastic bekers gevuld met vanille of chocoladepudding en getopt met een laagje slagroom. Ze zijn ... Lees verder
Hierbij gaat er een nieuwe serie van start hier op Wat eet je dan wel met uitgeteste ontdekkingen en trends op het gebied van eten en drinken! Om te beginnen het koffie drankje waar je bijna niet meer omheen kunt online: Dalgona coffee ... Lees verder
Deze heerlijke chocoladerotsjes zijn op basis van cornflakes. Lekker knapperig, makkelijk te maken en je kunt er volop mee variëren. Zo maakte ik een portie met geraspte kokos erdoor en de andere batch met fijngehakte amandelen ... Lees verder
geen reacties