Vegan shoplog #3

De rubriek vegan in de supermarkt ken je vast al, evenals de series vegan in de Aziatische supermarkt en vegan in de Turkse supermarkt. Om het overzicht te bewaren plaats ik alle vegan producten buiten de supermarkt en toko om in deze vegan shoplogs. Denk bijvoorbeeld aan winkels als Ekoplaza, Holland & Barrett, Xenos en Action.

Baileys Almande

Vanaf 1 maart 2018 is er een lactosevrije, glutenvrije én vegan versie van Baileys verkrijgbaar genaamd Baileys Almande. Cheers!

IKEA haverkoekjes
Bij IKEA kun je voor meer vegan koekjes terecht, maar ik wilde nu deze eens proberen: haverkoekjes. Niet heel bijzonder maar gewoon, lekker en prima in orde voor bij de koffie of thee. Bros en vol smaak. Een doosje met 160 gram kost € 1,70.

IKEA zeewiertopping
Ik heb deze al vaker genoemd, maar nog niet opgenomen in deze rubriek zie ik nu. En deze zeewiertopping kan wat mij betreft niet vaak genoeg in de spotlights: ideaal voor de veganist die zo nu en dan de behoefte heeft aan een vissige smaak. Dit is nét echte kaviaar. Er zijn twee soorten en beiden kosten € 2,00 per stuk.

Ik topte er eerder al toastjes met ‘zalm’ mee. Je hoeft niets te missen, zo zie je maar weer!

Dit artikel is onderdeel van de serie vegan shoplogs. Lees hieronder alle delen uit deze serie.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Engelina

    Yes ! lactose vrije baileys Al ziet de zeewier topping er ook wel goed uit.

    2 maart 2018 at 15:43
  • reageer