Vegan in de supermarkt #3

In deze rubriek lees je welke vegan producten ik ben tegengekomen in de supermarkt en heb geprobeerd. Niet gesponsord, al lees je dan ook sowieso mijn eerlijke mening. Ik krijg steeds meer berichtjes van mensen die vertellen dat ze dit de leukste rubriek op de website vinden. Goed om te horen! Heb jij iets gespot in de supermarkt dat vegan is? Laat gerust je tips achter in de reacties!

Aldi spreads
Verrassend lekker broodbeleg, ik vind het handig om deze in huis te hebben. Lang houdbaar en buiten de koeling te bewaren. Een lekkere afwisseling voor hummus: met eventueel wat rauwkost bouw je hiermee echt een heerlijk broodje. Een potje met 180 gram kost € 1,59. Er zijn volgens de website van Aldi 4 soorten, ik kon er zelf maar 3 vinden bij mijn Aldi.

De Vegetarische Slager vegetarische kroketten
Deze kroketten zijn vegan! Ik bakte ze in zonnebloemolie. Deze kroketten hebben een lekker krokant jasje, maar de vulling vond ik niet zo lekker. Het zag er niet zo smakelijk uit en smaakte niet zoals ik had gehoopt. Jammer, want ik ben over het algemeen wel een fan te noemen van de Vegetarische Slager. Een doosje met 3 stuks kost € 3,29.

Jumbo kokosyoghurt
Deze portieverpakkingen met kokosyoghurt vind ik superlekker. Romig en voor de afwisseling kun je kiezen uit drie smaken. Een beetje prijzig voor rond de € 1,39 – € 1,49 per potje, maar dat is kokosyoghurt helaas (nog wel) nu eenmaal. Aanrader!

Dit artikel is onderdeel van de serie van vegan in de supermarkt. Lees hieronder alle delen uit deze serie.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer