Vegan in de supermarkt #77

Deel 77 alweer van deze populaire serie, waar ik vegan producten laat zien die ik tegenkom in de supermarkt. Kijk ook eens naar de series vegan in de Turkse supermarkt en vegan in de Aziatische supermarkt!

Lidl verse haverdrink naturel en verse haverdrink met mango, gember en limoen

Bij Lidl is het plantaardige zuivel assortiment onlangs verdubbeld. En nu zijn daar ook nog twee soorten verse haverdrinks bij gekomen. Ik heb de versie met mango, gember en limoen geprobeerd en vind ‘m zo lekker! Absoluut voor herhaling vatbaar wat mij betreft. Niet te zoet, geen nasmaak, echt helemaal perfect. Een ideaal alternatief voor drinkyoghurt!

De verse haverdrink naturel versie kost € 1,29 en de verse haverdrink met mango, gember en limoen kost € 1,39 en zijn verkrijgbaar bij Lidl.

Lidl instant drink cinnamon and chili powder en salted caramel

Tijdelijk bij Lidl maar wel het vermelden waard: chocolademelk in poedervorm. Er zijn meerdere soorten maar de cinnamon and chili powder en salted caramel zijn vegan. Je hoeft er alleen warme plantaardige melk aan toe te voegen en dan heb je warme chocolademelk met een smaakje. Ik heb de versie met kaneel en chilipoeder gekocht en ik vind ‘m prima! De pittigheid valt heel erg mee, ik heb er zelf nog wat extra kaneel aan toegevoegd maar dat is naar smaak natuurlijk.

Beide soorten kosten € 1,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Lidl.

Lidl biologische esdoornsiroop

Oftewel maple syrup. Dit is vaker verkrijgbaar bij Lidl en veel goedkoper dan in de meeste winkels. Een glazen flesje met inhoud van 250 m. kost € 3,69. Kijk hier om te zien wat je zoal kunt maken met maple syrup.

Jumbo Hagelslag Koffie-Karamelsmaak

Een nieuwe vegan hagelslag met karamel smaak van het huismerk van Jumbo. Een pakje met 200 gram kost € 1,59 bij Jumbo.

Mama Deli vegan diepvriesmaaltijden voor baby’s

Bij onder andere Albert Heijn en Jumbo zijn vegan diepvriesmaaltijden voor baby’s vekrijgbaar van het merk Mama Deli. Met onder andere zoete aardappel & pompoen. Prijs: € 5,97 voor 3 x 200 gram.

Schär vegan en glutenvrije pizza

Bij Jumbo is deze vegan en glutenvrije pizza van Schär verkrijgbaar voor € 3,79.

Veganz cracker

Van Veganz kwam ik op de biologische afdeling van Albert Heijn twee nieuwe soorten crackers tegen in de smaken onion en cheese style. Ik heb de crackers met kaassmaak gekocht en vind ze lekker, ze doen me aan Tuc original denken!

Beiden kosten € 2,49 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn.

De Ruijter chunks extra puur

In verschillende supermarkten zijn er van De Ruijter extra pure hagelslag chunks verkrijgbaar. Bij Jumbo kost een pakje met 200 gram € 2,67.

Dit artikel is onderdeel van de serie van vegan in de supermarkt. Lees hier alle delen uit deze serie.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer