Wat eet je dan wel #51

In deze serie laat ik je zien wat ik zoal eet aan tussendoortjes, dranken en maaltijden. Om je te inspireren en om te laten zien dat veganistisch eten echt uit zoveel meer bestaat dan alleen sla: hierbij een aantal maaltijden en snacks die ik de afgelopen tijd at!

Wentelteefjes van beschuit

Wist je dat je met beschuit wentelteefjes kunt maken? Let op: het meeste beschuit bevat ei, maar in dit artikel zie je welke soorten vegan zijn. En hier zie het recept voor vegan wentelteefjes, vervang simpelweg de boterhammen voor beschuitjes.

Spring rolls

Spring rolls gevuld met komkommer, wortel, rode paprika, vermicelli noodles en gerookte tofu met een spicy pinda dip erbij. Bekijk hier het recept.

Geroosterde bloemkool en kikkererwten met bosui en hummus

Garden Gnocchi

De Garden Gnocchi maaltijd van Every. wil je deze ook proberen? Met EVERYEET10 krijg je 10% korting op je bestelling. Lees hier mijn review!

Laffa

Laffa met aubergine en groene ijsthee bij Laffa in Mall of the Netherlands. Zo lekker!

Praline Bloc

Dit was een teleurstelling. Ik zag dat ze bij Ekoplaza deze chocolade hadden. Ooeh een vegan Bonbonbloc met praliné vulling, net als vroeger! Zeker niet vies, maar gewoon pure massieve chocolade zonder verwachte zachte praliné vulling. Bummer!

Groentesoep met quesadillas

Dadels gevuld met pindakaas en pure chocolade en thee

Vegan cheesy kimchi noodles

Bekijk het recept hier!

Eerdere delen van deze serie bekijken? Kijk hieronder!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer