Eetdagboek #3

Ik vind het altijd interessant om te zien wat mensen eten. Eetdagboeken op blogs zijn dan ook een favoriet item! Vanaf nu laat ik hier op Wat eet je dan wel ook regelmatig zien wat ik zoal eet. Om te beginnen een greep uit mijn maaltijden en tussendoortjes van de afgelopen tijd!

Pizza
Twee weken geleden was het zo vreselijk warm, dat ik ’s avonds geen puf meer had om in de keuken te staan. Pizza it is. Moet kunnen af en toe! Deze biologische vegetarische pizza kocht ik bij de Aldi. Heel goed te doen!

Pizza

Vega noodles
Heerlijk als er voor je wordt gekookt! Deze lekkere vega noodles maakte mijn vriend voor ons klaar, die we op aten met Modern Family aan op Netflix. I love that show, kan er geen genoeg van krijgen! Mijn favoriete character is Cam (Cameron), die mag van mij echt een eigen serie krijgen. :’D

Vega noodles

Vega noodles

Koffie en havermout met dadels en amandelen
Een heerlijk ontbijtje! Kijk hier voor het recept van de havermout.

Koffie en havermout met dadels en amandelen

Vega nasi met emping en cassave crackers
Kijk hier voor een lekker vega nasi recept. Ik dronk er een guilty pleasure drankje bij: coca cola zero.

Vega nasi met emping en cassave crackers

Tuinboontjes met sojasmaak
Deze komen bij de Aldi vandaan en zijn zo lekker!Tuinboontjes met sojasmaak

Barbecue
Vorige week zondag schoven we aan bij mijn zus en haar gezin voor een gezellig avondje barbecueën. Ik at onder andere een vega hamburger op een broodje sla en hummus. Heerlijk!

Barbecue

Pasta á la Vapiano’s
Deze pasta is gebaseerd op de pasta funghi die je bij Vapiano’s kunt eten. Kijk hier voor het recept. Ik at het op een bedje van rucola.

Pasta á la Vapiano's

Ijsje
Fijn, zo’n ijssalon met heerlijk ijs op loopafstand van mijn huis!

Ijsje

Veggie burgers op de barbecue
Ik maakte deze veggie burgers. Lekker, maar de volgende keer zou ik veel minder kruiden gebruiken, woah deze waren spicy! Meteen een handige tip: om gelijkmatige burgers te krijgen neem je een leeg pindakaas deksel. Ik gebruik die van de AH Basic pindakaas, die ik lekker groot. Leg er een stukje huishoudfolie overheen en vul met hetgeen waar je de burgers mee maakt. Druk aan en voilá, een perfect ronde burger!

Veggie burgers op de barbecue

Veggie burgers op de barbecue

Veggie burgers op de barbecue

Gezellig samen barbecueën in de kattenren! 🙂

Veggie burgers op de barbecue

Ik at de veggie burgers op een hamburgerbroodje met deze romige basilicumdressing, deze bulgursalade en een gepofte zoete aardappel met gorgonzola. Smullen!

Alpro toetje
Dit lekkere toetje van Alpro kocht ik, samen met de ander passievrucht variant in een supermarkt in België. Heerlijk!

Alpro toetje

Hummus met worteltjes en Bionina
Een gezonde snack: worteltjes gedipt in de heerlijke hummus van de Aldi. Daarnaast een blikje Bionade, ook in België gekocht. Verrassend lekker: granaatappel met cranberries.

Hummus met worteltjes en Bionina

Pasta met aubergine en olijven
Simpele maar zeer smakelijke pasta met aubergine en olijven in een tomatensaus getopt met Parmezaanse kaas.

Pasta met aubergine en olijven

Vegetarisch wegrestaurant aan de A13 richting Rotterdam
Dat was een fijne verrassing toen we eigenlijk stopten voor een broodje of iets dergelijks langs de A13 richting Rotterdam: een vegetarisch Indiaas restaurant genaamd Atithi! Het is gevestigd in het pand waar voorheen La Place zat. Nu zit dit restaurant er en onder andere een filiaal van Subway en een rotitentje. Het eten was heerlijk, we hadden allebei een rijstschotel met een mango shake. De prijzen vielen ook erg mee. Aanrader!

Atithi

Print Friendly, PDF & Email

Kijk ook eens naar

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Anne

    Ik herkende de burgers meteen, heb ze van de zomer ook gemaakt voor een bbq. Ik had ze met de helft aan kruiden gemaakt en vond ze zelfs toen al veel te pittig inderdaad! Verder wel heel smaakvol.

    1 augustus 2016 at 13:18
  • reageer