Heerlijk voor bijvoorbeeld over ijs, toetjes en door de koffie. En helemaal vegan! Ook leuk om cadeau te geven.
Ingrediënten
1 blik kokosmelk 400 ml.
1/2 cup/100 gram kokospalmsuiker
2 tsp/10 ml/vanille extract
1 tbsp/15 ml. kokosolie
1/2 tsp/2 gram grof zeezout
Bereidingswijze
Doe de kokosmelk met de kokospalmsuiker in een steelpan en breng aan de kook. Laat vervolgens terwijl je regelmatig roert, zo’n 30 minuten zachtjes koken. Voeg het vanille extract, kokosolie en zeezout toe en roer goed door. Laat afkoelen. Ongeveer 2 weken houdbaar in de koelkast.
2 reacties
zo makkelijk als grote caramelliefhebber ga ik dit maken want ik mis de echte dulce de leche toch wel een beetje
27 juli 2016 at 12:57Ahhhh echt zo zo zo lekker dit! Ik heb het wel eens gemaakt en vond het heel erg goed, hmmmm.
27 juli 2016 at 23:00Liefs