Havermout met dadels en amandelen

Een heerlijk en voedzaam ontbijt: warme havermout getopt met kokosbloesemsuiker, amandelen, dadels en amandelpasta. Een lekker begin van de dag!

Ingrediënten
havermout
kokosbloesemsuiker
amandelpasta
amandelen, in stukjes gesneden
dadels, in stukjes gesneden

Bereidingswijze
Maak de havermout klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de havermout in een diep bord of een kom. Bestrooi met de overige ingrediënten en geniet!

Havermout met dadels en amandelen

Havermout met dadels en amandelen

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Sonja

    Inderdaad is havermout een heerlijk en gezond ontbijt en het vult goed. Ik voeg er altijd vers fruit aan toe ( dadels zijn hoogglycemisch dus niet goed voor mijn diabetes) en ik laat suiker sowieso weg. Met noten varieer ik en ik kook een eetlepel lijnzaad mee.

    13 juni 2016 at 12:25
  • reageer