Geroosterde spitskool met tahin dressing
Deze geroosterde spitskool met tahin dressing is een heerlijk bijgerecht. Makkelijk om te maken en de oven doet het meeste werk! ...
Chocolade appelringen
Met deze chocolade appelringen heb je een lekkere snack die verantwoord én hartstikke lekker is. Je kunt naar smaak variëren met de toppings, ik heb gekozen voor pinda's, cacao nibs en een caramel van tahin en maple syrup ...
Toast met romige gebakken kastanjechampignons met knoflook en tijm
Deze combinatie pakte zo goed uit, zo eenvoudig maar wat een smaakexplosie! Toast met een laagje hummus, rucola en romige gebakken kastanjechampignons met knoflook en tijm. Binnen 15 minuten op tafel en lekker als lunch of met een kop soep erbij als avondmaaltijd. Eet smakelijk! ...
Gevulde dadels met vegan roomkaas
De dadel is een smaakvolle zoetmaker in veel gerechten en baksels. Daarnaast is het een heerlijke snack die gezond is vanwege de waardevolle voedingsstoffen. In dit artikel lees je er alles over en laat ik je de lekkerste recepten met dadels zien zoals gevulde dadels met vegan roomkaas! ...
Vegan gourmetten
Ook wanneer je veganistisch eet kun je genieten van heerlijk eten met de feestdagen. Of misschien krijg je een vegan gast waar je wat lekkers voor op tafel wil zetten. In dit deel van de serie vegan feestdagen laat ik je lekkere gerechtjes zien om te gourmetten! Dat is echt ...
Spaghetti met crispy chili olie en knoflook saus
Deze spaghetti met pittige crispy chili olie en knoflook, zoete cherrytomaatjes en plantaardige botersaus staat binnen een kwartier op tafel. Makkelijk om te maken en heel lekker! ...
Mini vegan worstenbroodjes met zoete aardappel
Deze heerlijke mini worstenbroodjes met zoete aardappel en plantaardige feta zijn vegan en een echte crowdpleaser. Lekker voor bij de borrel of om te maken voor het kerstontbijt/lunch/diner op school! ...
Noodlesoep-de-luxe met vegan gehakt en crispy chili oil
Zo noem ik 'm: noodlesoep-de-luxe. En als je me volgt op Instagram en mijn stories bekijkt zag je deze al vaker voorbij komen. Ik kreeg er veel vragen over: hoe maak je dat? Wat is crispy chili oil? Waar koop je dat? Welke noodles gebruik je? Dus de hoogste tijd ...
Vegan speculaas tiramisu
De tijd van lange herfstavonden zijn aangebroken en de feestdagen komen weer in zicht. Ik dook de keuken in voor een bijzonder lekker dessert dat hier helemaal bij past. Wat dacht je van deze speculaas tiramisu? Helemaal vegan uiteraard en zal bij iedereen in de smaak vallen, gegarandeerd! ...
Bonenschotel met groenten en Mexicaanse rijst
Deze heerlijke bonenschotel met Mexicaanse rijst en bonen staat in een half uurtje op tafel. En maak vooral veel van de rijst, want die is nog dagen houdbaar in de koelkast! ...