Bijgerechten

Tortilla topping

Tortilla topping

Deze tortilla chipjes zijn ideaal als krokante topping op soepen, salades en een vega chili. Ideaal om wraps mee te gebruiken die op moeten. En het is eens wat anders dan croutons! ...
Rode coleslaw

Rode coleslaw

Dit is een ideale pittige rauwkost om te serveren bij gevulde pita's en broodjes, zoals een pita vega shoarma of zoals op de foto: bij de zalige Pulled Veggie van Vivera ...
Spicy tofu

Spicy tofu

Tofu: van zichzelf smaakt het nergens naar, je moet er iets mee doen voor het lekker wordt. Dat is heel goed gelukt met deze pittige tofu blokjes. Heerlijk als bijgerecht bij bijvoorbeeld rijst en groenten of op zichzelf als snack. Ik heb deze al meerdere keren gemaakt, zo yummy is ...
Bruchetta met paddenstoelen en geroosterde knoflook

Bruchetta met paddenstoelen en geroosterde knoflook

Een variant op de traditionele bruchetta met tomaat ...
Witlofschuitjes met hummus

Witlofschuitjes met hummus

Supermakkelijk maar oh zo lekker en gezond: blaadjes witlof gevuld met hummus en getopt met kikkererwten ...
Thaise wrap rolletjes met pinda saus

Thaise wrap rolletjes met pinda saus

Een lekker bijgerecht, snack of onderdeel van een picknick: deze lekkere pittige rolletjes met pinda saus! ...
Spelt chapati brood

Spelt chapati brood

Chapati is een Indiaas soort brood, dat veel gegeten wordt bij gerechten als curry. Het lijkt op naanbrood, maar het verschil is dat dit chapati brood veel dunner is omdat gist wordt weggelaten, waardoor het niet rijst. Deze chapati is heel makkelijk om te maken met maar 3 ingrediënten! Lekker bij deze ...
Amerikaanse coleslaw (koolsalade)

Amerikaanse coleslaw (koolsalade)

Vergeet de bakken kant en klare coleslaw uit de supermarkt: als je eenmaal deze zelf hebt gemaakt wil je niet anders meer. Deze versie is zo super simpel te maken! ...
Tempeh saté

Tempeh saté

Heerlijke sateetjes van tempeh met een pittige en romige satésaus. Ook geschikt voor op de barbecue! Lekker met rijst of stokbrood ...
Geroosterde radijs

Geroosterde radijs

Radijsjes worden meestal rauw gegeten als gezonde snack of in de sla of door rauwkost. Deze pittige scherpe groente krijgt een heel andere en mildere smaak door het te roosteren. Geroosterde radijs: verrassend lekker! ...
Print Friendly, PDF & Email
Share: