Tortilla topping

Deze tortilla chipjes zijn ideaal als krokante topping op soepen, salades en een vega chili. Ideaal om wraps mee te gebruiken die op moeten. En het is eens wat anders dan croutons!

Ingrediënten
wraps
olie
kruiden naar wens: denk aan chilipoeder, uienpoeder, knoflookpoeder, zeezout en zwarte peper

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190 graden. Snij de wraps in lange smalle repen en snij die vervolgens weer doormidden. Doe de reepjes in een grote schaal en besprenkel met olie. Meng de reepjes met je handen met de olie zodat ze allemaal bedekt worden. Doe er dan de gewenste kruiden bij en meng met je handen. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de reepjes allemaal naast elkaar er op. Zet 5-10 minuten in de oven en draai of schud de reepjes om. Bak weer voor een minuut of 5 á 10, let goed op want ze verbanden snel! Haal ze  uit de oven wanneer ze beginnen te kleuren en laat goed afkoelen. Een paar dagen houdbaar in een goed afsluitbare bewaardoos.

Tortilla topping

Tortilla topping

Tortilla topping

Tortilla topping

Tortilla topping

Tortilla topping

Tortilla topping

Tortilla topping

Recepten met 4 of minder ingrediënten

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer