Vegan gevulde ravioli met champignon roomsaus

Dit gerecht staat binnen een half uur op tafel en zal bij jong en oud in de smaak vallen. Een heerlijke combinatie van pasta, spinazie, kastanjechampignons en een romige saus met paprika.

Vegan gekoelde verse pasta

Je kunt kiezen uit verschillende soorten koelverse pasta’s die vegan zijn. Dit zijn er een aantal:

  • Albert Heijn gevulde glutenvrije en vegan ravioli met spinazie, kijk hier voor de Vegan Taste Test
  • Albert Heijn verse fusilli alle lenticchie
  • Albert Heijn tagliatelle volkoren
  • PLUS verse vegan pasta Girasoli met cashewnoot
  • PLUS verse vegan pasta Girasoli met paddenstoelen
  • Je kunt ook kiezen voor gnocchi, deze is in veel gevallen vegan. Officieel geen pasta maar op basis van aardappel en tarwebloem, maar wel ontzettend lekker bij deze saus!

Afdrukken

Vegan gevulde ravioli met champignon roomsaus

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Auteur: Suzanne
  • Genoeg voor: 2 - 3 personen 1x

Ingrediënten

Scale
  • plantaardige boter of olie, om in te bakken
  • 3 teentjes knoflook
  • 500 gram kastanjechampigons
  • 1 groentebouillonblokje
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 1 bekertje haver fraîche
  • 100 ml. plantaardige kookroom
  • 1 eetlepel bloem
  • 1 zakje rucola
  • bieslook, in kleine stukjes geknipt of gesneden
  • 2 pakken Albert Heijn vegan gevulde ravioli met spinazie of vegan gevulde pasta naar keuze

Bereidingswijze

  • Smelt plantaardige boter of verhit olie in een wok of hapjespan.
  • Hak de knoflook fijn en bak een minuutje.
  • Snij de kastanjachampignons in kwarten, voeg toe aan de knoflook en bak in ongeveer 5 minuten goudbruin.
  • Verkruimel het groentebouillonblokje erover.
  • Roer de paprikapoeder, haver fraîche en plantaardige kookroom erdoor.
  • Zeef de eetlepel bloem erboven en verwarm alles een minuutje.
  • Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verdeel rucola en de pasta over de borden.
  • Schep de saus over de pasta en garneer met bieslook.
Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star