Afdrukken

Vegan gevulde ravioli met champignon roomsaus

Ingrediënten

Scale
  • plantaardige boter of olie, om in te bakken
  • 3 teentjes knoflook
  • 500 gram kastanjechampigons
  • 1 groentebouillonblokje
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 1 bekertje haver fraîche
  • 100 ml. plantaardige kookroom
  • 1 eetlepel bloem
  • 1 zakje rucola
  • bieslook, in kleine stukjes geknipt of gesneden
  • 2 pakken Albert Heijn vegan gevulde ravioli met spinazie of vegan gevulde pasta naar keuze

Bereidingswijze

  • Smelt plantaardige boter of verhit olie in een wok of hapjespan.
  • Hak de knoflookfijn en bak een minuutje.
  • Snij de kastanjachampignons in kwarten, voeg toe aan de knoflook en bak in ongeveer 5 minuten goudbruin.
  • Verkruimel het groentebouillonblokje erover.
  • Roer de paprikapoeder, haver fraîche en plantaardige kookroom erdoor.
  • Zeef de eetlepel bloem erboven en verwarm alles een minuutje.
  • Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verdeel rucola en de pasta over de borden.
  • Schep de saus over de pasta en garneer met bieslook.