Deze taco’s zijn echt een feestje en zullen ook in de smaak vallen bij kinderen. Lekkere crunchy tacoschelpen gevuld met vegan gehakt, frisse ijsbergsla, tomaat, guacamole en plantaardige kaas. Smullen!
Ingrediënten
olie, om in te bakken
vegan gehakt, klik hier voor een heerlijk recept of koop het kant en klaar
tacokruiden
tacoschelpen, deze kun je kant en klaar kopen in de supermarkt
ijsbergsla
tomaat, in blokjes gesneden
guacamole, zelfgemaakt of kant en klaar
vegan geraspte kaas, bijvoorbeeld van Wilmersburger
Bereidingswijze
Verhit wat olie in een wok of hapjespan. Bereid het gehakt volgens het recept of bak kant en klaar gehakt een paar minuten. Voeg wat tacokruiden toe (hoeveelheid naar smaak) en een scheut water. Bak het gehakt op hoog vuur tot het water verdampt is. Verwarm de tacoschelpen in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de schelpen met ijsbergsla, gehakt, tomaat, guacamole en kaas.
ZIN IN NOG MEER TACO’S?
Quinoa taco’s met kerrie bloemkool – recept
Quinoa taco salade – recept
Taco’s van sla met vegetarische kipstukjes – recept
Quinoa black bean taco’s – recept
Vegan chocolade taco’s met ijs – recept
geen reacties