Wat eet je dan wel 10 jaar – 10 vegan feestelijke snacks

Deze maand is het dubbel feest: op 21 augustus bestond Wat eet je dan wel 10 jaar en vandaag op 30 augustus ben ik jarig! Dit leek me een mooi moment om stil te staan bij vegan feestelijke hapjes. In dit artikel deel ik 10 lekkere snacks die je kunt maken voor je eigen verjaardag of andere feestelijke gelegenheid, waarvan 5 zoete en 5 hartige. Cheers!

Wat eet je dan wel 10 jaar

In de loop der jaren heb ik zoveel vegan lekkers gemaakt. Wat zou ik nu jou, lieve lezer, willen serveren? Ik dacht als eerste aan deze zalige vegan citroencake. Die heb ik al meerdere keren gemaakt en iedere keer is het weer zo genieten. Precies waar ik van hou: niet te ingewikkeld, gemaakt met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen, uiteraard vegan en gewoon lekker.

Hierbij dus een virtuele plak citroencake voor jou, lieve lezer. En dank je wel dat je mij volgt. Ik waardeer iedere like, iedere reactie, alle DM’s en de vele goeie tips die ik mag ontvangen over vegan vondsten in de supermarkt. Ik ben iedere dag weer dankbaar dat dit mijn werk is: het inspireren om vaker te kiezen voor vegan!

Op naar de volgende 10 jaar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzanne den Toom (@wateetjedanwel)

Zoet

1: slag-droom-taart – recept

2: Madeleines – recept

3: kokos tompouce – recept

4: boterkoek 2 versies – recept

5: chocoladebollen – recept

vegan chocoladebol moorkoop moorkoppen

Hartig

1: vegan kaasvlinders met mosterddip – recept

2: feestelijk vegan snackboard – recept

3: plantaardige feta snack board – recept

4: vegan mini kaassouffleetjes – recept

5: vegan mini lahmacun (Turkse pizza’s) – recept

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Nienke

    Wauw, 10 jaar – daar mag je zeker trots op zijn! Van harte gefeliciteerd, ook met je verjaardag natuurlijk (:

    31 augustus 2023 at 21:34
  • reageer