Vegan is the future: alle nieuwtjes op een rij #6

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat veganisme veel in het nieuws is momenteel. Het ene na het andere merk lanceert veganistische alternatieven en de nieuwe plantbased hotspots zijn bijna niet meer bij te houden! Het is een fantastisch jaar tot nu toe op plantaardig gebied! Ik zet de laatste ontwikkelingen voor je op een rij.

Vegan Zweedse balletjes bij IKEA

Volgende maand lanceert IKEA een volledig plantaardige variant van het Zweedse gehaktballetje. Vanaf 1 augustus zijn de balletjes verkrijgbaar in de IKEA restaurants in Nederland. En ook is het dan verkrijgbaar in het vriesvak van de Swedish Food Market. Kijk hier voor meer informatie.

Meer vegan opties bij Happy Italy

Goed nieuws: de vegan opties bij Happy Italy zijn flink uitgebreid! Er is een special vega kaart met aan de ene kant pasta’s en aan de andere kant pizza’s. De opties met een groen blaadje erbij zijn vegan!

Vegan roze muisjes

Wist je dat blauwe muisjes wel vegan zijn, maar de roze niet vanwege karmijn? Karmijn wordt gewonnen uit luizenbloed en dat wil je als veganist natuurlijk vermijden. Gelukkig zijn er nu ook vegan roze muisjes verkrijgbaar en wel bij Mister WoodRope!

Bekijk hieronder alle delen uit deze serie:

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer