Toetjes en ijs

Mango sorbet ijs (3 ingrediënten!)

Mango sorbet ijs (3 ingrediënten!)

Dat je zonder ijsmachine prima een lekker ijsje kunt maken, bewijst dit lekkere mango sorbet ijs maar weer. Je kunt de mango trouwens heel makkelijk vervangen door ander diepvriesfruit, zoals ananas of aardbeien. Superlekker! ...
Mango chia pudding

Mango chia pudding

Heb je wel eens chiapudding gegeten? Het is een ideale manier om een extra dosis eiwitten en omega 3 binnen te krijgen. In combinatie met verse gepureerde mango is dit een heel verantwoord ontbijtje of dessert! ...
Chocolade avocado ijs

Chocolade avocado ijs

Niet alleen bananen, maar ook avocado's dienen als prima basis voor een heerlijk ijsje. Deze versie is met chocolade en cacao nibs. Verantwoord genieten! ...
Peanut butter frappé

Peanut butter frappé

Een heerlijk verkoelend drankje, dat lijkt op een thick milkshake maar dan verantwoord! Roomijs wordt vervangen door bevroren banaan en de zoetmakers bestaan uit dadels en pindakaas. Smullen! ...
Nicecream met vegan cookie dough

Nicecream met vegan cookie dough

Bananenijs en koekjesdeeg: samen vormen ze een geweldige combinatie! Beiden moeten wel vooraf gemaakt worden: de banaan moet een nachtje in de vriezer en de cookie dough heeft minimaal twee uur vriestijd nodig ...
Vegan wafelijsjes met chocolade

Vegan wafelijsjes met chocolade

In de drie maanden nadat ik de stap naar vegan heb gemaakt, kom ik regelmatig dingen tegen waarvan ik denk: hee! Ah, oh ja. Dat kan dus ook niet meer. Een voorbeeld daarvan is het ijsje dat ik je in dit artikel laat zien. Je kent ze vast wel: van ...
Nana Chunky Monkey

Nana Chunky Monkey

Een slankere variant op de bekende ijssoort met chocolade, fudge en walnoten. Neem gerust een bolletje of twee, want dit ijs is op basis van nana cream dat uit bevroren banaan bestaat. Hee, je moet aan je twee stuks fruit per dag komen, right? 🙂 ...
Fruit crumble met yoghurt

Fruit crumble met yoghurt

Ontbijten schiet er te vaak bij in bij veel mensen. Maak dit lekkere ontbijtje van te voren klaar: dan hoef je er 's ochtends alleen wat van in een schaaltje te scheppen met wat (soja) yoghurt. Warm is natuurlijk het lekkerst, maar koud kan ook prima. En: varieer vooral met ...
Appelmoes

Appelmoes

Appelmoes is zoveel lekkerder wanneer je het zelf maakt! Het is helemaal niet moeilijk en het voordeel van zelf maken is dat je helemaal zelf bepaalt hoe zoet de appelmoes wordt en of de structuur grof wordt met stukjes appel of juist glad gepureerd, zoals je 'm meestal in de ...
Vegan peanut butter magnums

Vegan peanut butter magnums

Op 1 april dit jaar begon mijn switch naar veganisme, na het goed doorstaan van de VeganChallenge besloot ik: ik ga het gewoon proberen om te kijken of het lukt om vegan te blijven. En dat lukt me nu prima sindsdien. Beetje bij beetje loop ik wel tegen dingen aan ...
Print Friendly, PDF & Email
Share: